Friday, October 1, 2010

Hey! Aku Bukan Fasha Sandha!

jap jap..tengok kat nama blog...Mish Lollypurp..bukan Blog Fasha Sandha...dah konpem-konpem ni Mish kan..aaa..Fasha Sandha ada blog ker??err..

tengok kat URL atau pun profail...Najihah Sahami...yess..dats my name...mungkinkah Fasha Sandha menyamar??mungkin ke??aaa..

hey!!hey!!
i tau la i xputih cam Fasha Sandha tu..putih die putih gebu...mentang-mentang kulit i itam legam...waaa..perli-perli i yep..hak2..i untung kulit i legam camni..at least..i tak takut kulit i burn..hehehe..itam itu menawan..hehe..

lagi pulak i tau la i tak lawa..Fasha lak comey lotte...mak mak u olls tengok pon teringin nak wat menantu yerp..hey..i xhuduh k!!i just cukup-cukup makan jer..hak2...bole ker??

ehem..ehem..mentang-mentang la i xde sore seksi + manja cam die..dapat lak bonus lembut..wow!!sore i ni merdu sikit je dari katak...uhuk2..

pas tu pulak...mentang i ni kecik molek..gemuk gedebok..u main-main cakap i Fasha??waddefisH lol..aish....i tau la body figure i cam pembaris....body si Fasha tu plak cam botol air Bliss tu..selim melim..sok kalau Mish pon cenggitu..ramai la nak masuk line..ish...

waa..banyak nye kekurangan Mish rupenye...sob..sob..alar..tapi xpe..apa la sangat ngn Fasha tu..at least walopun Mish buruk..Mish tak minat la laki orang k....Mish amek yang s0lo molo jee..single mingle lagik!!hahaha..sape single angkat tangaN..!! (wahh tang ni semangat sokmo Mish yer..mati kena cekau ngn Mr Choc..hak2)

seb bek Mish bukan Fasha tau..kalau x...penuh la paparazzi ikut Mish everywhere Mish pegi..susah tol....kan??pastu mamat yang jumpe Mish pon toleh punye toleh sampai terkehel batang leher..adess..kan dah naye orang tu..uhh..i'm glad with the way i am!

haha..Mish xbusuk ati ngan Fasha Sandha k..Fasha Sandha pon xde keje nak busuk ati ngan Mish..dah tu ati sape yang busuk??aaaa..xtau..
Mish pon xtau nape Fasha jadik mangsa comparisme Mish lam n3 nih..err..korang tau ke???hak2..mybe sebab Mish agak ketidaksukaan pada beliau kot..menyebabkan masa menonton TV3 pada jam 6.30 petang jadik xseronok sudaa..drama Chinta tu..haih...

hey hey..kaum Adam...awat ampa semua pakat minat giler kat minah nama Fasha Sandha tu haa???cuba ang bagitau..huhu..

Aaaa...fasha Sandha terlampau...gini la gayanye..hak2...
 psstt:~korang-korang yang mana kenal or ada keturunan bau-bau bacang hangit ngan Fasha ni..tlg sampaikan ampun maaf beta yerp..hehehe







12 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

aaaaa...sape cakap suke?apik suke heliza tau..ganungggg kiterrrrr...hehehe

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

hehe nape tibe je name fasha sandha naik lak ni...heheh bezke fasha sandha tu?mcm xbarape besh jer...klu vaneeda imran tu ok gak..heheh

mar yanie said... [Reply to comment]

ade org cakap muke cam pasha sandha ke? ececece..:D

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik :
gulp..xsuke fasha ek??haha..bgos..jom geng!!aah..heliza cumill...mata bulat!

najihah sahami said... [Reply to comment]

haidi :
aa.vnida??haha..lagi bes dari fsha kan??hehe..saje je nk tumpang glemer fasha...hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

mar :
haha..xdenye org nak ckap cenggitu syg...i ni fasha sandha ke lau boleee...hak2..saje je pnjam nama org besar..hheehe

ribena.illina said... [Reply to comment]

agak perasan d ctu ye! hahaha~

Dc said... [Reply to comment]

laa..
secara jujur nya Dc x suka fasha sanda..
ape2 jer cter yg dier belakot..confirm Dc x tgok..x tau lah nape..
anti kot hahaha..=p

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Sama la..

Tak tau apa dosa dia kat akak sampaikan akak tak suka dia. Walhal tak penah jumpa tapi entahlah.. tak suker tak suker tak suker

Dia duduk dekat ngan umah akak je dulu. Salu nampak dia kat kedai. Pakai seksi. Maybe akak tak suka suara dia kut ...huhuhu

ps : dosa kering je akak ngutuk dia ni huhuhu

Black_roses92 said... [Reply to comment]

xpela..terima lah diri sendiri seadanya..

amira zakiah said... [Reply to comment]

ishhh...mia xske fasha sandha.time jejai n tiz tau pulak mengamuk!pdhal dia pun sama jer

dark r0se said... [Reply to comment]

yela3~ kamu bukan fasha~ kamu lebih santek n baik dr fasha~;)