Wednesday, October 6, 2010

Contest Senyuman Maneh

hai deARss..waa..
sikit punye ceria Mish pepagi nih...
eh eh..
msti r..nak join kontes ni..
jom geng!!pakat join ramai2..
kilik banner ni tau kalau nk join..hehe...



oppss..lupe..tarikh tutp dah dekat..10 Oktober nih...
saje je nak join jugak...ahahaha..
nmpak x kesengalan Mish??hee~

ok..nak cube try test taruk gambar mntak lempang yang ni la...
alahai...

haha..manis ke senyum cam ni??ciss!xcukup gula ni..hehee...
k la dear..
korang lau nak join same2 kontest banyak gula ni pegi kat blog Gadis Kampung Separa Bandar...
haha..nama blog pon dah unik..aduss!

gadis bertuah...sila join sama yap...

10 comments:

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

dh lma tgk cntest ni...nk join tp cm sgan....hahaha...ikt mish la..nk join skaki...ley..??huhu

Amni said... [Reply to comment]

sangat rajin join contest! good luck dear~ manis dah tu.. hehe....

apik pehe said... [Reply to comment]

hikhik..mish..tu senyum maneh ke sengih maneh?hehehe

ribena.illina said... [Reply to comment]

gud luck mish! bena pon join jugak ! heeee~

:: m!3yr4h_nAnEA :: said... [Reply to comment]

gud luck mish !!
:)

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

mish..da maneh dah tu..gud luck yunk!

Toyin O. said... [Reply to comment]

nice blog.

http://youcanfacetodaybecausehelives.blogspot.com

Zaer!! said... [Reply to comment]

senyum sampai ke laut mish! wah! leh tahan.hahaha..;-).ade lak kan kontest camne.adess.nk jugak derr.;-)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

thanks join contest

=)

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

maneh je senyuman anda. :D