Saturday, October 16, 2010

Memang tak syak lagi!

ye...memang tak salah..dan tak silap...ini adalah rumah Mish Lollypurp si budak gedik..maaf..blog Mish mengalami kejutan budaya semalam..hak2..oleh itu, begini la rupa baru rumah pepel Mish ni..

tema untuk kali ni adalah "ceria~"..ala-ala abang zoey gitu okey..Mish akui, blog ni ada cacatnya bila ampa suma telek tang sidebar tu k..title lain semua comel-comel..tapi untuk yang follower ngan blog archieve tu, Mish memang sangat-sangat tak larat nak godeh-godeh..asyik xjadik je tang tu..pelik Mish..so, prinsip Mish yang satu.."lantak la kau la..nak jadi, jadi....xnak jadi, sudah..."

tengok header pon dah macam kanak-kanak terencat kot..haha..tak pe la..asal Mish Lollypurp tu nampak jelas dan nyata..yang lain tu, sila abaikan yer..haha....asal-asal header nya macam ni yerp..


pastu Mish pi hancurkan jadi macam yang u olls sume duk tatap skang, iaitu, 

hoho....orang kuat Mish yang terlibat memang secara langsung kali ni adalah...jeng3....CIK TOM!!hehe...wat Cik Tom terchenta..mekasih banyak untuk kaler ni k!!sayang u lebey muah2..samat nyambut ulangbulan ke 3 blog Tomato Gurl's Life (dah cukup 3 bulan)...dan untuk si tukang design title kat sidebar tu, mekaseh bebanyak wat kamu yep...lain kali sila buat lawa-lawa lagi..hak2..

sekian terima kasihh..



psssttt...
asal2 xnk wat n3 sal ni...tp cam da lama xmenggedik kan2..asyik tengok gambar Lisa je..kang ada yang lupa tuan belog ni..hehehe...

lagi satu..Mish wat n3 ni untuk mengingatkan Mish tarikh belog ni salin baju baru..lau tak selalu lupe..aduss..~

18 comments:

AnWaRnAiM said... [Reply to comment]

cute la mish..huhu :)

fizaluvlychocs said... [Reply to comment]

cantikk suda..fiza peminat pink sejati..hihihihik

Afiq Din said... [Reply to comment]

ptt la lme sgt..

fendi_scropio said... [Reply to comment]

SALAM...I LIKE MINAH REMPIT...HEHEHHE

najihah sahami said... [Reply to comment]

anwarnaim :

hoho..mekasih ye awak...~

najihah sahami said... [Reply to comment]

fizaluvlychocs :
waa...mish lak pepel sejati..aihh..

najihah sahami said... [Reply to comment]

afiq din :
haha..harusla lama fiq...idop mati ni..hee~

najihah sahami said... [Reply to comment]

fendi :
aaaa...ok...

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

hehe...cantik la header ni..
simple tp sweet je tgk esp yg ayat "gedixs" tue..huhu..

tenkiu wish anniversary blog cik tom :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

fuiyooooo kreatif jugak si pongoh ni ekekeke cantik!!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

cik tom :
haha..gedixs tu nak bg wrning awal2 la kononnye..haha..thnx au cik tom..

err..mekasih dear~

najihah sahami said... [Reply to comment]

afiq :
aa..saya bukan pongoh la fiQ!!eee...
hoho..timekaseh kerana memuji..hee~~
(bngga kot sifu2 puji nih...aih..dose2..)

:: m!3yr4h_LolLy :: said... [Reply to comment]

pergghh !!!..
mcm xleh blah 2 mish..
comey2...
go purple ladies !!

RuSh D said... [Reply to comment]

ingat salah umah...nk masuk takut tuan rumah marah..hahaha...

krole said... [Reply to comment]

wuahhh kreatifnye~heeee~i like"

najihah sahami said... [Reply to comment]

:: m!3yr4h_LolLy :: :
haha..mekasih deaR~~
go go pepel..hik2..

najihah sahami said... [Reply to comment]

rush D:
haha..ngengada yep..masuk je la..xde hal punye!!hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

krole :
waa..thanx krole..i like it too...!!hehe