Wednesday, October 20, 2010

To Mr Afiq Din~

genG..hari ni 20hb..bagi Mish dan kamu-kamu semua...memang la tarikh biasa..kan??lalala..tapi ada la somebody tu kan..sambut hari peningkatan umur hari ni...

yeayh!!Encik Afiq Din..a.k.a Afiq Budu kot..hak2..selamat hari lahir yang ke..tett..p cek sendiri k!

ehem2..dia bukan boypren, bukan abang, atau cousin Mish, classmate pun bukan nih..k..langsung tak de kena mengena..tapi dia ni banyak kacau Mish lam arena dunia maya ni. masa Mish duk busy wat assemen, budak ni la yang kacau-kacau Mish kat fb..aihh...seb baik i hepi..lalalala~kalau time bw pon sama..rasa nak sekeh-sekeh je..hehe..

then, sesape..kalo ada makanan best-best yang korang masak kat rumah tu, sila inform menu kepada sahabat kita ni k..kasi dia kecur airliur..sebab dia duk UMAH SEWA!!..makanan tak sedap!haha...jangan marah ye Mr Afiq!

ok laa..tu Afiq Din yang tua pada hari ni...

Mish Pepel nak wish u this warm wishes~


  • semoga panjang umur
  • murah rezeki
  • sihat selalu..
  • dann......
cepat-cepat cari awek cantik macam ni..heheheeheh..
 
psst ~
oitt birthday boy..lebam mata Mish wat ni untuk kamu k...sila terharu dan menangis teresak-esak...hahaha
jangan marah beb..Mish bongkar banyak rahsia kamu tu..hehehe...

8 comments:

Notami said... [Reply to comment]

mr afiq din tgh menggatai la tu..haha..

Black_roses92 said... [Reply to comment]

hehe..kak mish ambek jela dia.. haha... akk lawa wht..cm katun tu.. hehe

Afiq Din said... [Reply to comment]

ehem... terharu seyh...
tpi cam tersalah info je...
mne ade dok hostel, duk umah sewe la..
hahha

najihah sahami said... [Reply to comment]

notami :

huhu..xtau lak afiQ din tau menggatai..hahaha...(saje embik ati..)lalalala

najihah sahami said... [Reply to comment]

hoho..tim..xbole la yunk..kang mish kena kejar ngn Mr Choc lol...takuttt....

najihah sahami said... [Reply to comment]

alah..dah betolkan pon...caps lock lagik...haha

tiefazatie said... [Reply to comment]

adeh..beday afiq ke smlm?haha...afiq..hepi besday!wakakka

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

happy besday afiQ..tak tahu pulak cik tom..huhu