Saturday, October 23, 2010

Entry ini Untuk Alienelliz..

phewittt...sila bangga ye Alienelliz...tapi disebabkan namamu yang sangat yang unik tu, Mish nak panggil kamu Elliz je. kalau nak marah, sila jatuhkan komen kat bawah entri ni k..hehe...gila berlagak haku nih..aisehh..

AMARAN!!
entry ni ada dua tajuk..ok..sila fahami daku. hehe..

1st : Anugerah The Best Follower

olait kawan-kawan. ni award yang Mish dapat dari Elliz ni. mekaseh ye yuyunk. terharu kot ni..lalalala~(sambil kesat airmata).


err..untuk penerangan yang lebih lanjut. sila jenguk blog Elliz k. sebab Mish tak bape paham ngan mendalam. hehe. by the way..yuyunk elliz..mekaseh ye..Mish amek award ni tau...hee~
2nd : Pertandingan Header Tercantik.

erk..CPR pliss..hehe..nak semput Mish baca ayat 'tercantik' tu. alahai. sila jangan cakap Mish perasan ok!! Mish masuk pertandingan ni bukan sebab bonkak atau bangga diri. *mood series pliss*. 

tapi sebagai menyokong usaha si penganjur iaitu Elliz ni, asal-asal Mish malu. ye la..ngan header ad gambar besar gedabab tu. alahai. tapi setelah dijampi-jampi oleh Elliz. ok. surrender. Mish akur k Elliz. hehe..konpem die sengih manjang tu sebab berjaya pujuk Mish. alahai..hehe..

hadiah berupa topup ye kengkawan. so, meh join sekalian jelata, patik seru nih..hehe...untuk lebih detail, kamu pegi ke rumah penganjur ni k!! tarikh tutup penyertaan adalah pada 6hb Nov 2010.

series die punye syarat simple giler. tak de la rumit sampai kena follow, pastu printscreen lagi. tampal banner kat sidebar ke..paper ke..sebab simple la Mish rela join ni. hehe..jom geng. pakat join. Mish nak tag miera, ckin, dan suzie. sekian.


psst~
rajin kan Mish post entry hari ni. hehehe~

4 comments:

suzie rahman said... [Reply to comment]

wah..bgus nya syunk i ni.hihi

alienelliz said... [Reply to comment]

haha thanks2..haha email jgn lupa bg..hahaha lawak2..haha

LadyBird said... [Reply to comment]

good luck :)..
heade mish dah lawa dah akak tengok..

:)

echah mashuri said... [Reply to comment]

ecece..nnti menang sila belanja:P