Monday, October 25, 2010

Award Bergolek Dari Aida.


Siapa nak muntah sila ambil plastik atau orang ganu called...jabir @ supik ghokghak. ok pelajar??hak2..dapat ilmu baru kalau korang baca entry Mish ni. haha.

prepare la plastik tu, takut ada yang nak muntah sebab entri Mish dari Sabtu lagi kot, asek pasal award dan tag je. adess...jangan loya-loya dulu k. well u know. artist~haktuihhh jer..kan kan??haha...

kali ni, tag dari adeq aida mucuk. waa..main balas-blasa lak tag ni kan? semalam Mish bagi award kat die. hari ni die bagi balik. aisehh..mereng Mish jadinye. by the way dik, ni haaa..bukti Mish ambil award kamu k. sila terharu. haha.

cantek kan award ni. sila jeles k. kalau berkenan, sila amek. ok. *Mish sangat pemurah. lalala~

err..cakap banyak. soklan tak jawab lagi ni...hehe...lets check it out...cewwah!

1 . anda rasa blog anda kacak tak?
maaf, saya tiada nafsu terhadap blog..lalala~

2 . hadiahkan award ni untuk 3 orang rakan anda!


3 . Ucapan....
ok, terima kasih kerana sudi mengurniakan blog buruk saya ni award unik macam ni, terima kasih buat semua yang menyokong..bla..bla..blaa...
bajet aku artis..ceit....

setel..Mish da janji pada entry sebelum ni tak nak tangguh. so, dengan mata yang bertongkatkan mancis, i taip jugak entry ni.

psst~
segala ayat gedik diatas adalah untuk hiburan hati semata yang frust sebab tak dapat jadi artis..ceit...(SILA JANGAN AMEK SERIUS!)


ok!!sape-sape yang kena tag tu, sila langsaikan hutang dengan saya ok..jangan gatal-gatal p bayar kat ptptn. drop ur komen if ur done. if u don. i will sue u. blog anda akan saya kunci dengan menggunakan kuasa bulan!!haiyark~!!



3 comments:

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

takde nafsu pd blog???hahaha..excellent pnye answer..cikgu bg A++.....

deno said... [Reply to comment]

tahniah!!
hihi... jabir or supik
haha... org ganu je phm kan? (^_^)
kite la phm :)

chentamiera said... [Reply to comment]

wah..award lagi....best nyer kamoo....hihi..tahniah..!!