Thursday, October 14, 2010

Dia Memang Cun, Menawan, Menarik.....tapi~

ahha..perkataan 'tapi' itu akan buat jiwa kamu, kamu dan kamu para lelaki mematikan senyuman gatal plus gedik tu..kan..kan.diam tanda setuju..hee~

okey..alkisah si gadis plus anak dara 'kot' ni berlaku kat klinik tadi siang. Si gadis ni memang cun habis, free hair, rambut dilepaskan paras dada kot..pastu ngan pakaian yang memang vogue habis wa cakap lu..perghh..mau je angkat jadi akak ipar Mish..andainya mish punye abang..

tapi series ni weyh, cik abe sume..minah ni memang cun habis..muke ada la iras-iras si Lisa Surihani tu haa...so, dah percaya dia memang bukan calang-calang malatopp?time kasih kerana percaya.

agak-agak korang xkenal Lisa Surihani..ni haa...~

ketinggian??ermm..agak ok la..body pon solid molid lagi..tapi..die datang tu ngan sorang lelaki..si lelaki, sila kecewa.masa nak dispen ubat tu, Mish try la tanya nama dia..well, just untuk confirmation je pon, takut jugak MA bagi slip ubat patient lain ke..xke haru minah ni..skali, Mish kena marah lak.."belajar ke tak awak ni, xkan nama i yang simple pon xleh baca!"..ok, nampak tanda seru tu??(!)? 

celakak!!ahhaha..aku dimarahnya?uihh..hati dah panas..tapi, ikutkan prosedur..kami kena layan patient baik-baik..fine~Mish hanya trainee.."bukan tak boleh kak, tapi memang dah prosedur, kami kena pastikan nama kat slip ni sama ngan nama orang yang datang nak amek ubat..takut silap patient.."..cewwah..lam hati mau je aku bagi cili sedas due.."paper je la..i nak ubat, bukan ur babling!"


macam ciss je perempuan macam ni kan..ceitt..muka sikit punye hot..sopan santun u hancuss la minah!adehh..

eh eh..xabis lagi ni, lupa nak bagitau..masa si minah senget tu duk berkasar-kasar, suddenly, cewwah..sang lelaki tu bersuara, "bb, janganla kasar macam tu, xelok orang dengar.."sekali, kena bidas "wei, ko ni laki aku ke laki dia ni.huh!"..ok, aku xtau ape masalah perempuan tu, datang bulan barangkali. Tapi aku malas betul nak simpan geram kat hati aku ni, aduss...

mula-mula Mish ingat die memang dendam ngan farmasi kot, tapi xlama lepas tu, dua orang MA masuk, tanya ada tak minah tu datang amek ubat kat sfarmasi. Wah-wah..ingatkan kami je kena..rupa-rupanya MA lagi kaw2..aaa...nazak tol le..

kalau Mish duk kat tempat lelaki tu, aiseh...xstarving lagi la walau xdapat perempuan cantik diluar masam di dalam tu.

dia memang, cun, menawan, menarik..tapi..kalau korang jadi lelaki..teringin ke pilih perempuan macam tu??aaa..memalukan je...pongoh!!

agak-agak nape la sang lelaki tu tetap bertahan yerp..kot ye pun nak menerima seadanya, aduss..agak2 laa...

40 comments:

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

haha pongoh betul la itu perempuan ;p

Nur Misnan said... [Reply to comment]

salam.. ada lagi yer cewek begini
makin lama wanita melayu kita
makin kurang adab sopan...

mak dia pasti ketawa sambil menangis
kalau tgk sikap cewek perasan nih..

lelaki itu kuat iman..
sekali hilang sabar, sesal cewek tuh tak sudah.. lihatkan saja

diana said... [Reply to comment]

tak lama lagi kena tinggal la tu..
lelaki ni tahap sabar dia kuat sikit je dari pompuan..
heheh...

Amyna said... [Reply to comment]

Owhsss.. berdesupp perasaan nih membaca. Nak tumpang marah sekali la..isk3x.

p/s: sian mish loly cheq hat cun melecuun nih..

Que said... [Reply to comment]

ramai kate die cantik..tp bile denga die sebut huruf 'R' mcm xkne je..

hani said... [Reply to comment]

sabar je la..

sakura said... [Reply to comment]

bertahan sbb muka cantik. tapi ad guna ke kalo hati x cantik? pk2 kan lah wahai kaum adam. dalam ke luar yg lebey penting? lu pk la sendiri..huhu

ecah..merangkap anak cik nan said... [Reply to comment]

such a waste..cntik, tp xde budi bahasa...emm

suzie rahman said... [Reply to comment]

haha t tlg tnya dier nk mkn ubat ke mkn kaki. kuang ajaq! tp kn..sian bf dier tu. bg lelaki kn.bio lh buruk mna pangai pompuan tu.yg pnting cun + hot! pigi dah..!

fizaluvlychocs said... [Reply to comment]

2la..cian sama pakwe die..klu gurl 2 cantik + berbudi bahasa kan untung pakwe die

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

fuuyoo.klau shud msti da ilang sabaq dh ni mish.haih!geram2!muka cntek tp hati busuk la pompan tu.

caliph shuriken said... [Reply to comment]

cntik tp pangai cmni.. sowi reject trus.. x perlu pikir pnjg...

Fello Ariza said... [Reply to comment]

"Adalah lebih baik memiliki wajah yang hodoh dari lidah yang hodoh kerana wajah yang hodoh tidak mungkin boleh menyakiti hati orang lain tetapi lidah yang hodoh boleh mengeluarkan kata kata yang melukakan"

:)

krole said... [Reply to comment]

wuahhh cian mish...walhal mish hanya menjalankn tugas...xper2 wak,jdkn ini pengalaman dlm idup wak~len kali kalo jd g,wak bat relak jew heee~okai

iDa said... [Reply to comment]

tol 2.....
rugi je....muka chantik...
tp hati kureng.....

tp kn....
skunk ni...laki bnyk pilih pmpn muka chantek22.....bia hati kurang chantek....huhuhuhu....

tp berbaloi ke???

jeera said... [Reply to comment]

lenkali jgn pndg pada muka.. kehkehkeh..
org cntik.. mcm tu le jawabnyee kan..
btw mmg kurang di ajar betul minah tu..

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

cantik xgune kalau xada budi bahasa..

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

nk tumpang baca gosssssiiiiippppp panasss ni gakssss....ces....harap muka je cntik..tiba2 rasa nyesal lak g 'like' page dia..nk 'unlike' la....ape barang muka comei cmtu tp perangai comot kalahkn kucing werong...

*** chop chop chopp...mish sure ke xlh org ni???

Black_roses92 said... [Reply to comment]

kalau kita memang nak kena sepak cukup2 pmpn ni.. kuang ajo xb'tmpat..huhu

ribena.illina said... [Reply to comment]

ish3. sengal punye pompuan. skg xleh tgk paras rupe kene tgk perangai. kalo perangai cantek. segala2 nye akan cantek. huuu~

Dc said... [Reply to comment]

sekiranya Dc ditempt llki tu..mmg x nak lah..ape lah sgt klu muke jer cun..tp budi bhsa xder..nak wat pe..tibai jer kat tepi sungai hahaha( emo la plak) huhu..biar la muke ade..n budi bhsa pon ade..bru seimbang kan2..

KITA said... [Reply to comment]

aku suka dia maaaaaaaaaa

zuera said... [Reply to comment]

cop2....tumpng ty..
pogoh 2 pe kebende ny????
err....
?????

HaNTwO said... [Reply to comment]

muka cantik perangai cam sampah...elok je bambu pompuan cmtu...dia je tau hangin dia..wahhh gua plak yang teremosi...i luvvvvv lisa surirumahtangga hehehe..

misyamissyou said... [Reply to comment]

hohooo!! mish..lifting my hat to you..kalau kite kan..mg dh kena maki balik w/pn kena layan patient baik2..sian pmpuan tu kurang kasih syg..dr laki dia pon ye, dr org sekeliling pon ye..spe nk bg kalau perangai cm tu..ishh

Aretikz said... [Reply to comment]

Uish.. cantik menarik kau memang da bomb ka pula? Kenapa xckap awal2.. ish3x~ nak gi ngorat la.. biarla ada boyfen.. sal aku nak azan kat telinga pempuan tu.. har3x~

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

sabaq noo..biasa la keje cmni..ari2 kene ngadap patient..ngadap org baru..mcm2 peel diorg ni..kite minat keje ni...so mmg org2 yg keje bidang cmni kene xleh marah2..heheh hope xde la dpt jodoh ngn pompuan jenis cmtu..klu ngn kite sendiri die xleh respect,,apetah lg kt org lain..kt family kite..xkawin pn xpe asenye..bujang smpi tua pn xpe..heh tp mane tau kn..emosi tganggu ke time tu..ari2 lain gurl tu x cmni ke...hopefully cmtu la..

mamaafzal said... [Reply to comment]

sakit otak kot minah tu...biasalah, cantik diluar tak semestinya cantik di dalam. tak cantik luar tapi cantik di dalam..mcm mama(oppss...terpomot diri plak. ahaks!)

sonographer said... [Reply to comment]

eleh, cantik kalau sombong takde maknanya kan mish?? bolayan jek...

Wansteddy Tales said... [Reply to comment]

wa... lama tak dgr perkataan pongoh tu. kalau xbaca betul2 akk ingtkan cik lisa yg buat hal. tp xkn kot dia tu comel (pndg rupa je hahahaha) pernah jumpa live version cik lisa ni. very cute n polite. langusng xsama dgn lisa ciplak yg adik jumpa tu hehe... sabar je hadapi karenah org ni. kalau bekerja nk kena layan org mmg cmni la kekdahnya. bnyk menyakitkan hati :P salam kenal. entry ni mmg HOT!

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

cik mish..pelanggan adlh betul..<--tagline yg haru biru kan..

AnWaRnAiM said... [Reply to comment]

x nak..huhu

budak_nakal said... [Reply to comment]

haha..ingatkan mish nak puji ppuan tu cantik, cun hot..wakaka..last tgk perangai hapeh je..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

cantik tapi kalau perangai camtu xguna gak kan mish...

Si Sangkar Hitam said... [Reply to comment]

i reject jer....
buang mse gurl cm2...
susah aku nk masuk syurga nnt...

hai...dtg singgah yer..n follow me..
cik tom..hai

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Haishhhh...macam ni punya pompuan pun duk ada ka ?

Tak lama lagi.. bye bye la jawabnya. Melainkan si lelaki tu still lagi duk hadap ngan pompuan tu...

Azmi said... [Reply to comment]

mish dah sem brape ek???
azmi ni selalu lupa padahal dah banyak kali tanya kot....
wah bestnya praktikal...azmi sem 5 n 6 bru praktikal...

wachak said... [Reply to comment]

.. cantik diluar masam di dalam ... Baik punya perumpamaan mish ... keh33

zaL_cdpx said... [Reply to comment]

haha...don judge a book by its cover !
kebanyakan pmpuan cantik mmg prangai cm hampeh !!! (tp xsmuer)

sHeRrY said... [Reply to comment]

heheh i didn't read the post bcoz i cant understand malay...but is that u?ur a beautiful malaysian:]