Friday, October 29, 2010

Perlu Sedar..

biasa,
kita sentiasa ingat apa yang kita buat..
semua akan suka..
kan..kan....

xpun..
kita rasa, apa yang kita buat..
takkan ada yang terasa..
kan..kan..

kadang-kadang..
niat nak bergurau..
tapi tak sangka jadi lebam kat hati orang..
kan..kan..

bagi kita..
tu ayat common..
ayat cool...
tapi bagi orang..
mungkin dorang tak suka.
dorang anggap kita melampau..
kan..kan..

paper pon yang jadi..
paper pon ayat, gurauan tu..
kalau Mish penah bagi kat kamu, kamu..
dan buat kamu, kamu dan kamu terasa..
Mish mintak maap hokey...


manusia ni rambut sama hitam..tapi hati lain-lain...
susah nak ikut rentak semua orang..
terutamanya dalam dunia maya ni..
tak pernah jumpa..kenal..
sedangkan sesama kawan dan keluarga pun selalu je terasa..
di sini apatah lagi..

psst~
haha..tetiba serius kan....weii..gelak la semua..aish...hahaha..sesape..kalo terasa ngan Mish tu, anggap je Mish ni budak hingusan k...kalau perlu..tegurla..
majulah teguran untuk blogwalking lebih ceria~~yeahh..

sedang muhasabah diri...lalalala.~

13 comments:

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

hehehe.. anis okey je mish!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

ek...hehe..mekasih anis~

Enna Banana said... [Reply to comment]

i loiiike this entry!!
enna ni kadang2 agak kasar tapi still lah lembut but sometimes kalau sape2 yg x kenal enna, mesti dia cakap enna garang,

then enna ada satu kwn nih, currently my roomates, dia benci enna, enna pun x tahu nape! nak monopos agaknya.
enna x tahu apa salah enna, tup tup satu hari tu till now dia langsung x bercakap ngan enna.satu je enna cakap
"lantak kau la minah! kau x cakap apa salah aku, so aku consider akux salah pape"

uishhh..panjang plak enna duk mengomen..haha

Encik MamaT said... [Reply to comment]

saya rasa macam telah menyakiti orang la... ish...

najihah sahami said... [Reply to comment]

Enna Banana :

loikee it too...haha..meriah tol komen kamu no..

aaa..tu la.kadang2 kalau rsa kita salah, bgtau la..mybe bg kita normal things..tp die xley accept ke..ni x..jgn main pulau je..kan2..??

najihah sahami said... [Reply to comment]

Encik Mamat :

err..siapakah mangsa anda??tell me~!!
hee~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

bila terasa mesra di alam maya ni..kadang kala gurauan kita mengguris hati insan lain..apa2 pun..LM tak pernah terguris hati ngan Mish atau sesiapa di alam maya ni.

suzie rahman said... [Reply to comment]

hoh mish..sape tu der?

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

Poem mish mmg terbaik. RP like it.. (mmg kite x perasan klu2 ade lukakan hati org dalam dunia blogging ni)

Fello Ariza said... [Reply to comment]

aaaa..taktau...aaaa....taktau... :D

Cik. Bena said... [Reply to comment]

buat mase skg. tak de lagi nk bg teguran. dan xde lagi terase nih . nati tgu dan lihat. HAHAHAHA~ =)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply to comment]

hehehe. so far br knal mish takde words yg rude pun :D

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

cik tom byk terasa ngan mish..belanje piza sekali..hahahaha