Friday, October 8, 2010

Jom Menderma...~

hey2...ada budak nak wat announcement ni......
attention pliss...
sape2 yang ada adik pompuan atau anak pmpuan terlebey...
lingkungan umur 0 bulan hingga 6 taun...
sila pass kat Mish bole??
plisss~
haha..ni dah kire masuk Akta Pemerdagangan Manusia nih..
aiyakkk!!

k..series..i teringin nak adik pompuan...xnk yg besar2..nk yg kecik2 punyaa..haha..

ekceli...Mish gerraaammmm sangat kalau p shopping mall untuk beli baju adik-adik i merangkap hero umah tu..uhh..ye r..baju heroin je banyak...dah la cumill-cumillll...suke sangat-sangat tengok baju gurlie yang sexy-sexy ala h0t gitu...
waa..kalau la Mish ada adik pompuan..konpem!!mish beli setiap bulan sepasang...haha...
bole ker??

ok..berikut adalah resume dari Mish, kot2 ada yang kecian, then nak derma kat Mish a gurl ke..kan..kan..




err..nampak??sume lelaki..haish.....

i rasa dah cukup kukuh kot sebab musabab untuk u olls bagi adik pompuan u olls kat i..hahaha..

 abaikan muka i k!!!
nak adik pompuan comel cam die ni...waaa....

psst~
kena kawen awal nih..hak2...
mood gatal dah datang..cabut lari sumeee!!!

16 comments:

LaDy BarbeLLa said... [Reply to comment]

ololo.. siannya mish. kita lagi la xde adik beradik.. hukhuk harapkan anak makcik je ada kt umah. Serius, bla tgk baju gegirl je, mesti i beli. Sedangkn baju diri sendiri pun xlah boros mcm 2 nk membelinya. hehe

:: m!3yr4h_nAnEA :: said... [Reply to comment]

aiyaa mish...
ciannye dia..
hehehehe...
:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

lady :
waa..same mcm my mom lol..kalau jumpe baju gegeirl yg somel2..konpem die beli..wat stok cucu..hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

mieraH! :
ahaha..jgn cian saje lol..derma la..hahaha

Black_roses92 said... [Reply to comment]

amin. moga cepat sampai jodoh.. hehe..

Anonymous said... [Reply to comment]

jah.....aku da dik rmai..aku pon bley jdadik ang...terima lah i saje sebagai adikmu....hohoho

apik pehe said... [Reply to comment]

hahahaha..oit mish,abeskna stadi dulu..gatai nohhhh,,,

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

ciannye mish..amik adik cik tom ni..semua gurls..jahatnye akak..miahaha~

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

alamak mish.. xdpt la nk tulun... sebab anis pun usha adik2+anak buah kwn jek nie.. hahahaha

misyamissyou said... [Reply to comment]

aha..same la kite xde adek pompuan..heee

ribena.illina said... [Reply to comment]

bena nak ank sedare pompuan pulak! heeeeee~

budak_nakal said... [Reply to comment]

miss.. haha.. x pyh la nak adik perempuan..apa kata mish kawin je..wakaka.. :P

Fello Ariza said... [Reply to comment]

huh? mood gatal nk kawen...lariiiiii~ :Phehek

Cik Ubi said... [Reply to comment]

nak adik ke nak tett2..huhu..anda anak bongsu ka?

RuSh D said... [Reply to comment]

stok semua laki jer...bila pic bawah baru ada pompuan...hahaha

EzzEddin said... [Reply to comment]

aha yg paling bwh besh !!