Saturday, October 2, 2010

Thats Why I Love U.......oh Mr Nuff..

hey hey..korang percaya x yang Mish ni bukan mata duitan...hehe...buktinya..dah berkurun lama Mish xjenguk Nuffy Mish ni..xtau plak yang family Nuffy Mish dapat ahli baru...

waaa..great!!hepi + suke ni...Mish baru je ingat wat demonstrasi mogok xnak jenguk Nuff dah...erkk nape yep??hurmm..ye r...cz skang Nuffy sselalu bagi BE..tp iklan tu jarang kuar...contoh cam yang Great Estern tu...still my BE...tp ads jarang kuar..asek main hide & seek je...aaaah..xadil la..huhu...

hek2..malam ni tetibe tergerak hati, jiwa, raga dan bakul ni nak bukak pintu umah Nuffy tu...then...jeng..jeng..jeng..


waa..semua..see..hasil daripada i merajuk ngan Nuffy..Nuffy pujuk i ngan bagi i BE baru untuk dijaga, ditatap dan dibelai nih...aaa..thenGs tu Alliance Bank sebab upah i untuk tengokkan anak buah u ni..hehe....pas ni ada kempen paper lagi jangan lupe blog budak kuat majok nih...hahaha..

thanx ye Nuffy!!lovE kamu ketAt2 lol!!

ni ada gula-gula untuk Rongak..xkan la ade lagi yang ternganga dengar nama rongak ni...blogger agak baru laa..tp nama merata-rata..naik juling tengok nama rongak kat mana SB..
"rongak datang sinie..mana gule-gule untuk rongak??"
hehe..nah~mish dah tunaikan janji mish kan??hehe...sok kalau mish da kaya Mish upgrade gule-gule ntuk rongak..hahaa..

syhh...kulit je sebenarnye..hahaha

8 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said... [Reply to comment]

hahaha kedekutnye nak kasi gula2

amira said... [Reply to comment]

hek2.. haku mata duitan hape...=p..syiok aa dapat BE tu..alololoo

dark r0se said... [Reply to comment]

tahniah dapat BE baru~;)

Bazilah said... [Reply to comment]

tahniah tahniah!

najihah sahami said... [Reply to comment]

alls...hek2...sonok e...xjd nak majok ngn Nuffy..hehe....thngS all....sori..gule ni mish smpan untuk rngak je..die dh b0ok..haha

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah mish...sayang kat nuff ye biar BE membiak lagi lepas ni~

budak_nakal said... [Reply to comment]

rongak dtg nak komen entry yang ada gula2..haha..mish.. dpt be..tahniah2..
tapi kedekutnya nak kasi rongak gula2..3 biji je ke?haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

beri saja pada gua ... gua rembat apa saja