Wednesday, July 13, 2011

Alhamdulillah, yang ditunggu akhirnya tiba!!

Assalamualaikum w.b.t.


alhamdulillah..ni la surat yang Mish duk tunggu-tunggu dari abang posmen. dengar cerita dah ramai kawan yang dapat. alhamdulillah..kepada yang tak dapat hari ni, mungkin esok akan dapat. akhirnya penantian ku berbaloi. hua hua hua.

yea!! harap-harap lepas ni cepat la lapor diri. nak kerja cepat-cepat. nak kawen! haha. silap. nak tolong umi beli set sofa dan meja makan baru dulu. hihihi.

dan paling bersyukur, Mish tengok surat medical check up dia, tak de bahagian yang kena ambil darah. syukran jazilan ya Allah. hehe. saya takut jarum..

psst~
kalau dapat gaji sebelum raya, mesti kena bagi angpau kat adik-adik taun ni kan. haha. jangan kedekut!

31 comments:

laskar pelangi said... [Reply to comment]

TAHNIAH Mish sayammm;)
dapat kat mana tu..kalau dapat gaji before raya..kena kasi angpau kat pelangi gak auwwww=)

Cik Aish said... [Reply to comment]

tahniah mish! murah rezeki :)

Innanie | Ariffin said... [Reply to comment]

tahniah!!!!

muhamad hanif said... [Reply to comment]

bestla kan..



AHAHHAHAHAHAH,

pssst, blnja aku sekali.

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

memandang kan mish dh dpt keje,, raye ni nk duit raye yee :)xnk byk RM 5o je :P

nurfatiha blacky said... [Reply to comment]

alhamdullilah. tahniah mish :))

Rohaizam Rosli said... [Reply to comment]

Alhamdulillah... Tahniah Tahniah.... huhuhu sudah bergelar warga bekerja la... huhu Iejam jer maseh tanam anggur... hak hak ~~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

tahniah sayam...haah la mish,naper takda entri akak dlm bloglist korang?tensi tensi...huwaaa

dak eina said... [Reply to comment]

tahniah cik mish!!! =)

diana said... [Reply to comment]

kat kawan2 blogger pun kena bagi duit raya jugak..:p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

TAHNIAH...

GK belum ada rezeki lagi ni,,,

masih mencari kerja =)

adan said... [Reply to comment]

tahniah missh.. yer kalau dapat gaji tu belanja la sesiapa sahaja.. insyaALLAH murah rezeki..

belanja saya boleh? ahahah

Jay said... [Reply to comment]

wah.,..tahniah mish...tinggal tunggu surat penempatan lagi kan???hehehehe...

Afiq Din said... [Reply to comment]

dpt kt ne mish?

Afiq Din said... [Reply to comment]

dpt kt ne mish?

Wanie said... [Reply to comment]

tahniah mish..
seronoknye dah dapat keje tetap..
kat hospital ganu eh?

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

happy for u dear!!

apik pehe said... [Reply to comment]

wahhh..kongret!! kongret!!..hehe..
laa..untuk adik2 jer ker duit raya?abg2 dia ni camner?

Wani said... [Reply to comment]

wahhh , tahniah :)

m!3yr4h_LolLy said... [Reply to comment]

congrat my dear !..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Jangan kedekut, nanti muka berkedut.. ;P


Alhamdulillah sampai jugak surat yang diidam-idamkan ni..

tomato said... [Reply to comment]

wahhhhhhh kongrets mish ! leh bagi anpau kt tomato jugak ;p

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

wahhh congrats mishhhh.......wah bestnyaaa dah dpt keje.....

cik bulan said... [Reply to comment]

.*muka comei*--->kat saya xyah bg angpau..duit pon cukup..wahahaha..*wink2

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

yeay!!! akak pon nak duit raya gak...

Arif Aiman said... [Reply to comment]

waaaa.... tahniah kak cik!! hehe.. pungut duet rya t nie! 1st gaji, make a contst oke.. heheeeeee :p

cik sue said... [Reply to comment]

tahniah jah...penantian ku belum berakhir..doakan ku yer sayam..huk3~

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah mish!
lepas ni mesti bagi adik2 duit raya plak ye...

iPai said... [Reply to comment]

wah najihah .. congratez .. leh pau macam ni .. kih3 ..

padin said... [Reply to comment]

tahniah mish, kerja elok2 hehee

alif haris said... [Reply to comment]

mish .. aliff tak kira .. nk angpau jugak .. klu tak alif rompak mish .. ngahahaha:D