Saturday, July 23, 2011

Hujung Minggu.

gambar dari google. percaya tak? hahaha
My last hujung minggu kat umah. banyak giler benda nak setel. Isnin ni dah nak berlepas ke Pahang. haha. bajet cam Pahang jauh kan.

Hujung minggu camni penuh ngan jemputan kenduri kawen. banyak pulak orang bina masjid skang eh. haha. yang kapel of kos la sibuk pergi dating kalau hujung minggu camni kan? auw! Mish kena pencen dari dating la kot. haha. kawen terus nanti. bajet ada yang nak. tapi kalau dah jodoh tak kemana kan? lalalalala.

Kalau dulu-dulu, asal hujung minggu je. mesti balik kampung. tapi tu dulu la. lepas arwah atok ngan nenek tak de. jarang-jarang balik. kalau balik pun nak jenguk sape. bangla ramai la kat kampung. sebab ada kilang kayu. haha. sape yang nak ngorat bangla Mish dengan rela hati sudi tolong sampaikan hajat kamu tu. hak hak.

tiba-tiba hujung minggu ni jadi sayu. adoi. bila la nak berhujung minggu macam ni lagi kan. uit, korang buat apa hujung minggu ni? nak join boleh? haha.

19 comments:

laskar pelangi said... [Reply to comment]

mishhhh! jadi model pokok jambu ek? he=D auwwww! pic amek kat google eak..sebab masuk paper arini r kot..tu yang ada =D hahaha =D


mish! jom g pantai!!

cheqwa said... [Reply to comment]

cheqwa baca buku je...nak exam dah.huhu.pray for me mish ^_^

muhamad hanif said... [Reply to comment]

wahahaha,

hujung minggu berak je..

Freaky said... [Reply to comment]

kenduri kawen best.. makan2 :D

diana said... [Reply to comment]

hujung minggu akak diisi dengan mencuba resepi2 baru..
ekekek...

kiwi said... [Reply to comment]

hujung mnggu ni g jln2..meh la join kiwi..hihi ^^

YOUsoF said... [Reply to comment]

Gambar dari google sebab gamabr tu ada kat fb Mish yang glamour tu kan.. ;D


Hujung minggu kitaorang plan nak gi mandi-manda kat pantai.. tak tau jadi ke tidak.. kalau jadi, Mish silalah jeles okeh!

Bulan said... [Reply to comment]

i lepak umah je yunk.nk join ?

BENA said... [Reply to comment]

amboihhh. koya nye gamba dari google mish nih . hahahaha ;)


bena duk umah jek!!!!!!!! sob sosb !

Cik Aish said... [Reply to comment]

ujung minggu tdo pun best pe.. ahaks

syrupmasin said... [Reply to comment]

same lah..kalu ade atok dgn nenek dulu ujung minggu mesti balek kg...errmm

Wanie said... [Reply to comment]

ala, hujung minggu balik la rumah mish..
jangan sedih2, p cari rezeki tu..:)

hari ni dok tengok tv je, tak online sangat pun siang tadi..sila percaye..haha

ABU said... [Reply to comment]

blk kg lawat bangla la hahaha..:)

chemay said... [Reply to comment]

pergi pahang elok2 mishhh :P

wachak said... [Reply to comment]

hujung minggu ?? ... sdah 6 hari bekerja emmm ... kuak lentang ler apa lagi ... keh33

apik pehe said... [Reply to comment]

tak boleyyy..hehehe..

Arif Aiman said... [Reply to comment]

hjung minggu.. dduk rumah.. layan wifi XD

alif haris said... [Reply to comment]

hujung minggu yg akan datag mish balik la ganu..mesti best kan dah keje nnt .. hehe ^^
hati-hati mish keje nnt ~ smoga sukses dan cpt2 kawen .. jemput alif hahah ..

iPai said... [Reply to comment]

nanti mish buat segmen GA bangla ok tak ?

(alamak terasa offensive plak di situ)


nanti pergi pahang baik2 .. selamat bekerja sebagai assistant farmasi .. kan2 ?