Monday, July 11, 2011

Iman dan Zombie

mintak perhatian, ini bukan video anak saya. ini video adik saya ok.


22 saat je sempat rakam. sebab budak botak ni beria nak henset. adess..kacau daun lahhh. and, kenapa Mish mention yang Iman tu adik bukan anak.......ianya adalah kerana selalu sangat orang yang baru kenal Mish kat dunia blog ni cakap Iman tu is my son. omaigodd. kalau Iman tu anak, siapa ayahnya? siapa suamiku? siapaaa? angkat tangan jap. haha.

okbye.

psst~
tak tau apa motif. ^_^

26 comments:

Aisyah Aina said... [Reply to comment]

nak angkat tangan boleh? hahaha...

Iman comel :)

missSenget said... [Reply to comment]

kahkahkah..

baru smlm kite main kawen2,

arini da besar da anak kite kan..

comel macam ai..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

lor..ada ke sangka iman anak mish?hehe.

tp sis baya mish mmg dah ada anak pun,umur 22 thn dah ada maisarah...hehe

cheqwa said... [Reply to comment]

comel nya 'anak' mish..hehehe...hah,cepat ngaku siapa sumainya???kekeke

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wooooo!dah ada org cakap camtu yea..dah bleh kawen dah tu...=D

diana said... [Reply to comment]

tu maknanya mish ada wajah keibuan tu..
hehehe

apik pehe said... [Reply to comment]

heheh..suke jugak iman tu kat zombie..hahaha...nanti beli otomen plak..bleh lawan2..

hahaha..ader orang kater anak?mish...kena pakai bedak pixy banyak lagi

Freaky said... [Reply to comment]

asal bear die sangat menakutkan =_=

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

hahahah..kalo ank pon ape slhnye :)

saiazuan said... [Reply to comment]

apa yg iman dan zombie?
hehe

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

Iman comey lahhhhh ;;)
nak kenal boleh?hehehe

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

hahahah ! nmpak sangat mish dah buleh jadik bini orang ;p

schaze zainn said... [Reply to comment]

dak tecik xP

mebi wajah kamu matang kot? hikhik

dayang said... [Reply to comment]

comel~!! mesti dia tau pasal Zombie vs Plant tu kan..sbb tu suka zombie..haha

muhamad hanif said... [Reply to comment]

saya tengah angkat tangan ni..


HAHAHAHAHAHAHA

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

zombie kampong pisang????

alif haris said... [Reply to comment]

err myb sbb mish nmpak mcm mak iman kot ^^ :D huahuahua ..

comel la iman tu .. pinjam sat nk cubit pipi die puas2 ..hahaha

[sutera kasih] said... [Reply to comment]

comelnya iman..oh adik awk..hehe

Wanie said... [Reply to comment]

alolo comelnye iman..
adik ye bkn anak?hehehe

adan said... [Reply to comment]

comel pulak "anak" mishh iman tu.. ehehe

Jay said... [Reply to comment]

hahaha..jom angkat tgan ramai2..bior pening mish nak pilih sapa suami dia...hahaha..jahatnya aku...comelnye iman ni...hehehe

Isteri Encek Bard said... [Reply to comment]

comelnyer aiman

Inchik Eman said... [Reply to comment]

mish cepat lah kawen!!

Bulan said... [Reply to comment]

comel iman.along nye xcomel pun =p

iPai said... [Reply to comment]

ops .. tercakap yang mish dah ada anak ekh ? hehehe

apa lg mish .. kena laa cepat2 cari calon suami ... rasanya masa mish tanya suh angkat tgn tuh ramai dah angkat tgn .. hehehe

YOUsoF said... [Reply to comment]

dah angkat tangan (dua² tangan lagi) ;DD

Comel la bocah cilik tu!! ;)