Monday, July 25, 2011

Sikuku Buruk??

jenis Mish ni tak suka pakai baju meleleh ya ampun. biasa la. jahil kan. masa shopping raya tahun lepas, Mish terbeli banyak baju yang besar sikit dari Mish. kalau takat labuh punggung tu ok lagi. tapi kalau baju tu meleleh kat bahu. memang mula-mula sekali ai rejek. ke topik asal, baju raya tahun lepas banyak yang Mish beli tak menepati piawaian. maka, jalan terbaik, hadiahkan pada adik. sebab adik Mish lagi besar dan tinggi dari Mish.

haha. rela hadiahkan free dari pakai. berlagak kaya kan aku? tak kisah la. adik beradik je pun.

tapi skang bila pakai balik, rasa macam best je pakai baju besar. selalu gak Mish pakai baju tu kalau nak pegi mana-mana. lepas tu, masa duk packing barang tadi. Mish bagitau dia.



"kak, along amek balik la baju yang along bagi ke awak tahun lepas tu aci dop?"


"baju ane?"


"oloh, baju lengan panjang jenama XXX yang kaler kelabu tu."


"owoh, dah kakak tak dop baju la nanti. awak beli la lain. nanti kan awak keje dah."


"malas eh. macam sedap je pakai. along amek ah. raya ni awak beli lain eh."

haha. jahat tak agak-agak? haha. cincanglah kami, kami akan mati. tapi kalau cincang air, air takkan putus. motif? erk! prinsip kami, baju aku baju kau, baju kau baju aku. hahaha

dapatkan Vios terbaru anda disini.

19 comments:

muhamad hanif said... [Reply to comment]

wooo!


kemsalam adik,


lallalalalalal =)

Bluewendy said... [Reply to comment]

hik3.. sabor jek lah..cinceng2 pon takkn putus lah..hik3

fiezah91 said... [Reply to comment]

hahaha.best lak bole kongsi2 baju.nasib baik aku takda adik ppuan/kakak nak kongsi2 baju.hahaha. takrela~

laskar pelangi said... [Reply to comment]

ahaks! =D buruk siku wooooooo~

alif haris said... [Reply to comment]

hahahahhaha .. agak buruk gak siku tu la ..:D

diana said... [Reply to comment]

akak adik beradik saiz semua lain2..
nak kongsi2 baju memang tak dapat le..
heheheh

Jay said... [Reply to comment]

hahaha....jangan nanti boypren mu poypren ku juga sudalah..hahahahaha

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
bagus la tu.
at least, baju tu dipakai adik.
takde la jadi alas kaki.
:B

missSenget said... [Reply to comment]

eh..adik yu cantik kan???



lariiiikk...

mish yu yunk..>!!!

apik pehe said... [Reply to comment]

kalo mek jadi kak apik..da lame apik pok dah

cik pulau said... [Reply to comment]

hahaha.. boleh tahanla kejam di situ..lalala~

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahahahha..buruk laa siku mish raye ni :P

iPai said... [Reply to comment]

wah mintak balik tuh .. hehe .. takpe .. adik beradik je kot ..

wewwiiit .kem salam adik .. hehe

Anonymous said... [Reply to comment]

mek!!..lawa la gelang u tuu..blikn!!~erza

LittleGurl said... [Reply to comment]

wooo wooo buruk siku... ;P

adan said... [Reply to comment]

buruk siku... ahaha.. dengan adek beradik tape kot..

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

hihi dulu kite dgn sape2 takleh share .

sekarang semua baju dah bule pakai !

*errrkk motip kurus atau org lain mkin mmbesar? haha

Wanie said... [Reply to comment]

haha..xpe kot ngan adik beradik..:D

Arif Aiman said... [Reply to comment]

nak adik~~~

ish.. aimn nie.. miang! haha! :p