Friday, July 15, 2011

Kalau Rasa Tak Mampu, Jangan Teruskan

pernah tak korang rasa korang sayang seseorang tu, tapi korang rasa korang tak mampu nak teruskan. erk. intro pun dah macam apa kan.

jangan salah paham. ni just persoalan.

kadang-kadang Mish tengok, ragam orang bercinta, even dia tau dia dah tak berapa nak boleh tahan dengan pasangan. ataupun dia rasa dia ada kekurangan dalam buat pasangan dia bahagia. still, dia nak jugak teruskan hubungan tu.

seksa diri. seksa pasangan.

ok, cinta itu buta. paham paham. berkorban apa sahaja demi cinta. ye, paham paham.

lagi satu, pernah dengat tak ayat yang bunyinya macam ni. bila hati kita disakiti 1000 kali, kita terpaksa menyakiti hati orang walau sekali. eh. paham tak ayat tu? means, jangan la bia diri tu bodoh sangat sampai nak tunggu hati kau retak 1000 baru kau nak amek tindakan. apa daaa..! sesiapa yang terasa sila take note ok! penat nak nasihat. haha.

entry memang ke laut sebab tadi baru lepas pergi pantai Teluk Cempedak. haha.

psst~
buat somebody, i'm sorry. you deserve to get someone better than me. ^_^

18 comments:

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

ade jugak jumpa org mcm ni. kdg2 rase mcm ppuan tu bodoh semacam je sbb sanggup seksa diri untuk cinta yang bodoh mcm tuh. haih~

sedangkan die patut dpt lebih baik dari tu. maybe die takleh hidup tanpa cinta kot. *menyampah*

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

selagi belum ada ikatan...jika mampu berpaling undurkan lah diri.jgn paksa diri

..ika itu aku.. said... [Reply to comment]

pernah jadi gak cm ni..
so sgt2 fhm n agak terasa..haha

nice la mish!!

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

nice wow mish ahhaha...

cheqwa said... [Reply to comment]

tidaaaak,cheqwa xmau buta sebab cinta.naseb i single...hahaha

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

entri ni pasal cempedak ke ?


=_______________=


#lari

Arif Aiman said... [Reply to comment]

sentap jugak... heee :p

Bulan said... [Reply to comment]

kenangkan memori bahagia bersama. kalo u xde rasa rindu gak.yeah,u shud let it go :)

chemay said... [Reply to comment]

sometimes kena move on.
sebelum jadi lebih teruk
:)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

whoah, serius ke ni mish??

muhamad hanif said... [Reply to comment]

AHHAHAHAAAH,

i tau u lebih buruk..so bia i cari lain yaa !

diana said... [Reply to comment]

cari je lain..
bunga bukan sekuntum..
lalat bukan seekor..
hhehhe

Wanie said... [Reply to comment]

haha..ni ditujukan untuk ex ke sape ni?
tak mau la terase Mish..:P

cinta itu sangat buta ^^

Ema Razali said... [Reply to comment]

kadang-kadang dia boleh teruskan hubungan dia dgn pasangan dia, cuma dia yang taknak sebab kena ubah sikit je perangai dia. ego :/

syrupmasin said... [Reply to comment]

err..mcm mane kalu pasangan yg dah kawin??

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

pe cite nie mek??

kelaot benar tgk..

haishh..

rindu ko seyh..
awat senyap je skang?

alif haris said... [Reply to comment]

ini entri miang ni mish .. hahaha :D

btw betul kata mish .. kata2 mish buat alif ingat kt ex alif .. hurmm ..

iPai said... [Reply to comment]

memahami, penah lalui benda sama juga ..