Monday, July 25, 2011

Laju-laju Pangkah Blog Berdarah

haha. adios semua.

dulu kan, masa zaman Mish rajin blogwalking, tiap-tiap malam memang gigih la berjalan, melepak kat shoutbox orang. dulu punya blogwalking jauh la berbeza macam skang. hihihi. kalau Mish la. sebab dulu kalau Mish blogwalking, memang berjalan untuk berbual. siap tanya makan nasik lauk apa bla bla bla. sebab tu dulu trafik masyuk. tapi zaman tu dah kebelakang. jauhhhh tinggalkan kita.

hihi. akur je.

punya syok blogwalking dulu, ada beberapa blog yang Mish memang seram nak masuk. dalam 4 blog jugak la yang Mish blacklist. serius. siap blacklist lagi wa cakap lu. blacklist sebab Mish takut nakmasuk. tengom header je ada gambar darah ke orang accident ke. sorry banyak-banyak la bai. ai ketaq lutut u! hehe.

kalau tuan blog datang je, memang konpem-konpem Mish tak reply. bia la orang nak cakap sombong. seram tetap seram. takut tetap takut. haha. Mish memang geli tengok darah. serius ok! Mish tak pernah derma darah. dan tak pernah kena amek darah kat klinik. nanti mengandung tak tau la camane. tiba-tiba tak nak kawen. tak nak mengandung. mood miang terus babai. haha.

so, kalau ada blog yang update sal orang accident terburai perut ke apa ke.. jangan la datang jaja blog kamu kat sini ye. nanti ai blacklist doploh kali. haha.

Mish tabik kat staffnurse sebab dorang tak takut darah. hihi. ada ke geng takut darah sama ngan Mish eh?

23 comments:

darxniq said... [Reply to comment]

selamat blog saya xder header..:p

Jay said... [Reply to comment]

mish..Jay ok je dengan darah or gambar yg mengerikan...tapi satu je...mesti masuk dalam mimpi bila tido..hehehe..

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
zami sikit2 je.
:P

cheqwa said... [Reply to comment]

hahaha..takut darah rupanya.kalau boleh cheqwa nak jadi nurse sebab suka tengok yang mish xsuka..hahaha ^_^

missSenget said... [Reply to comment]

lama kan x bW gila2 mcm dulu..

isk..

winduuuu~~

diana said... [Reply to comment]

heheh..
penakut rupanya...
kalu blog tunjuk gambar hantu??
boleh??

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ade ke blog cmtu mish??? awww...seram...nuru pon tkot darah gk T_T

muhamad hanif said... [Reply to comment]

HAHAHAHAH,

penakut lah tuuu..

apik pehe said... [Reply to comment]

ader2!!!(sambil angkat bulu kaki)...hehe..pening pale bila tengok camtu....

chenta hatie said... [Reply to comment]

ade gak ke blog camtu ? pnh tgk video mmber tunjuk . muntah trus , 3 hr tak lalu mkn . tp lps tu mkn tak igt dunia . haha

chemay said... [Reply to comment]

patut la jadi pembantu farmasi.
hehe
:P
nanti chemay dah jadi staffnurse.
chemay update blog pasal darah2 je.
nak??
:P

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

akak pun sama la dik..x suka la nak masuk ke blog2 macam tu..mintak simpang la..x suka x suka..huhu

iPai said... [Reply to comment]

bukan ke mish kerja kat pusat kesihatan akan nampak benda2 tuh juga ke ?

iPai said... [Reply to comment]

baru nak jawab soalan najihah .. saya asal seremban .. semenyih tuh kalau ikut LEKAS highway sekejap je sampai ..

Aida Omar said... [Reply to comment]

haha..aida xkisah sgt berdarah2 nie..tapi kalau mistik ea terus pangkah.. :)

alif haris said... [Reply to comment]

mish cmne ni ..
nnt orag berdarah2 datag mintak ubat ??

fiezah91 said... [Reply to comment]

mish jom bw. hahaha. ada entri best utuk mish.kuikuikui :P

LittleGurl said... [Reply to comment]

dulu ok je ngan darah, tp skng bile masuk area wad,mule dah nak pening-pening. adoi.

adan said... [Reply to comment]

pompuan selalu je takut darah..

tomato said... [Reply to comment]

err palik takleh belah kari ngeri !! sumpah sekali je masok tros tamo ! ><

Wanie said... [Reply to comment]

mish, nanti bukan keje kat hospital ke?hehe

kalau dara banyak2 tu takot la..

.m y z. said... [Reply to comment]

geng takut darah dah datang ni haaa. haha ziema pun ada experience jugak. ziema follow satu blog ni. ntah mcm mne ntah, kebetulan blogger ni aktif update entry. boleh dikatakan dalam sehari tu adalah dlm 6,7 entry. then entry2 dia selalu keluar dekat dashboard. keluar pulak gambar2 yang mengerikan. kepala putus lah. kaki berdarah lah. lepas tu mmg terus unfollow blog tu. muahaha. kejam tak kejam tak? tak tahan kotttt.

YOUsoF said... [Reply to comment]

Adios amigos.. ;D


takpe asalkan tetap blogwalking.. jangan takut sangat Mish, kata nak dapatkan anak yang ramai... hehehe