Monday, July 18, 2011

Hantu Komen #1

Assalamualaikum w.b.t. semua!
tak pernah-pernah Mish buat review pengkomen Mish kan?
disebabkan tak pernah tu Mish nak buat la kali ni. mereka ni antara pengkomen tegar blog pepel. meh Mish describe sikit-sikit sal diorang. lepas ni korang kena terjah tau. wajib. penat Mish buat ni. haha. ini paksaan.

Hantu Komen Pertama : Alif Haris


Aliff ni Mish kenal kat simpang tiga Jalan Dato' Keramat. ok tipu. Mish kenal kat dunia blog la kan. kat mana lagi. ahaks! dia ni baru je Mish kenal. tapi suka godek-godek entry lama. sebab tu dia cepat je jadi hantu komen kat blog ni. Setakat Mish gi komen kat mana-mana blog, mesti nama Aliff naik sebagai pengkomen tegar. sebab tu follower dia pun cepat naik. rajin komen, rajin bertegur sapa. hehe.siapa nak suruh Alif cat rumah sempena raya ni, cepat pergi bodek Alif eh. haha.

Hantu Komen Kedua  : Ipai


Ipai ni pun Mish kenal masa Ipai komen kat entry blog sape ntah. komen dia cam best je. terus Mish pergi terjah blog dia. hehe. nasib baik Ipai ni ramah dan baik. dia balas balik kunjungan. dengan itu, Mish pun terus la berkunjung ke blog Ipai ni. hensem orangnya ok. kalau tak caya pi la terjah Ipai. hehe. Ipai pernah buat entry hot pasal tuala wanita. tak caya mai terjah SINI

Hantu Komen Ketiga : Apik Pehe


hohoho. blogger ni tak yah cerita panjang la. dah memang hot and spicy. ramai kenal kot. otai bab lukis orang lidi. blog Apik ni kira kategori komedi la jugak. entry serius pun, tapi gambar lidi tu kelakar. sangat menggeli hati. (ayat tak leh blah) haha. Apik ni Mish kenal dari zaman giler blogwalking lagi. dah nak dekat setahun kot kenal Apik. sekarang ni Apik bizi dengan Latihan Industri dia kat KL. jom gelak sakan baca entry ayam jantan nih.

Hantu Komen Keempat : Wanie


Mish kenal Wanie sebab biasa nampak nama Wanie kat blog hantu komen kelima Mish. memang ramah dan rajin terjah menerjah ni. Wanie ni jugak rajin buat tutorial okey. pi la try usha. sesiapa yang duk Kedah mungkin berjiran la ngan Wanie ni. sebab Wanie orang Kedah. kot la pergi pasar terserempak ngan Wanie ke. rasa macam baru je lagi kenal Wanie. hehe. Mish benci baca entry dia yang NI. kecur air liur beb. hehe. 

Hantu Komen Kelima : Diana


kak Diana ni antara blogger otai okey. jangan memain. memang rajin komen entry orang. sebab tu orang pun rajin je komen entry dia. entry-entry dia memang straigt terus ke muka sesiapa yang terasa. memang telus dan mulus. haha. tabik spring ah. seorang surirumah yang rajin update. sehari dalam 3 4 entry. setakat bulan pertengahan Julai ni saja kak Diana dah update 72 entry.hebat kan? hihi. kak Diana ni blogger tak pernah kering idea. hehe. Mish suka baca entry dia pasal Maisarah. kelakar betul la budak tu. hehe.

you komen ai, ai komen you balik. 

16 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

akak kenal hmpr semua hantu2 komen tu..hehe

Wanie said... [Reply to comment]

tak pasal2 jadi hantu hari ni..haha

caya lah, jadi top 5..wee
keep it up wanie..:D

ade can tak nak potong apik tu mish? hehehe

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wah wah! peng-komeng tegar nie =D

tetibe ckap teganunggg! =D ahaks!

Jay said... [Reply to comment]

fuhhh nasib baik Jay belum jadi hantu pengomen kat blog mish ni..hehehehe..tapi ada beberapa blog Jay mmg hantu komen..hehehehe..nak jadi hantu juga lah kat blog mish ni........heheheheheh:)

Arif Aiman said... [Reply to comment]

waaaa..... top5 komentar kak cik~ haha :p

mlm jpg bru g bw kt blog diorang.. hee XD

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

i xde pom :(

diana said... [Reply to comment]

eh!!akak bukan otai la..
petai je...hheheh

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

yu komen ai, ai komen yu balik. tu konsep yg iqa pon amalkan. hik3.

oke. masa untuk terjah ^_^

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Baguslah Mish ni up entry pasal pengkomen tegar.. tak lupa pada peminat2.. ekekeke

zOeY zAu YaH said... [Reply to comment]

bagus2 mghargai pgkomen

alif haris said... [Reply to comment]

terharu sungguh mish buat blog review untuk alif .. weeee ~

sebagai penghargaan alif nk cat rumah mish dgn potongan harga 50% hahaha

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

yes.
komen2 ni la yg merapatkan hubungan.
:)

Anif Abdullah| AA said... [Reply to comment]

semua kenal..huhu..alif n apik mmg giler2..lawak entry dorang(ketawa dlm diam) :P

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..mekasih mek weh...apik kurang dah bw leni..huuuu

YOUsoF said... [Reply to comment]

ALif kawan sejawa Usop. Apil pulak kawan selidi.. Diaorang pelengkap kawan di alam maya.. ;DD

iPai said... [Reply to comment]

waa ... walaupun lambat datang ke sini .. terima kasih ye .. hehe ..

owh alif haris tuh godek entri lama ye .. heheh ...

dengan secara hormatnya saya dah jadi hantu .. hehehe