Friday, July 29, 2011

My First Posting Place

huaaa..tak sangka duk ceruk hutan pun Mish still leh update kan. bangga bangga. guna tenet kat klinik. naseb baik lol.

skang ni Mish berbahagia kerja kat sini. cuma ada beberapa masalah je la. huhuhu.

see?jalan berliku-liku macam maggi kan? seksa wess. nak masuk tempat ni boleh kena morning sickness dulu. jauh giler ngan pekan. so sad aite? tapi tak pe la rezeki. hehe

paling menyedihkan. tempat ni tak de line 3G. so babai la broadband . hujung minggu kaw2 bosan...sebab tu tak boleh nak melawat korang. kalau time keje. nak post komen or entry tak leh. tapi kalau nak baca entry terbaru tu. boleh sangat la. hehe. rindu korang..T_T

the most important thing is. kat sini sangat banyak monyet. belakang umah Mish tu ada pokok getah. kat sana la tempat dorang main lompat-lompat. aduss..nyamuk lak tak payah nak cerita la. kalau dah nama kawasan getah. pui..menggatal ladepa nk gigit orang yang SWEET macam ai ni. haha.
psst~
xboleh nak taip banyak-banyak. jimat masa. haha.

24 comments:

chemay said... [Reply to comment]

ololo sian mishh.
takpe laaa.
insyallah nanti dapat keje kat area umah mish jee
:)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

mish! nanti bawak balik sekor dua monyet ehhh=D hehee ;))

selamat berkhidmat di tempat baru:)
jaga diri dear:)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehehehe.. Selamat mengumpul pengalaman yang manis² ye Mish.. ;D

At least dapat jugak on9 se'round' dua, syukur²..
Orang sweet memang bertuah, tapi jangan la murah hati sangat kat nyamuk tu ye..


selamat berpuasa Mish.. ;)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

cobaan cobaan. hahha.

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

monyet??? awww..nuru dh serik hidup ngn natang tu ahahhaha

Cik Ezy said... [Reply to comment]

dugaan dlm mncari rezeki..
hihi..
sabo2

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Mish, posting kt mana ni?

missSenget said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaa...

pndai melukis dia ni..

iPai said... [Reply to comment]

owh patut laa mish dah sibuk2 dah .. selalu datang je .. hehehe

selamat bekerja ..

selamat menyambut ramadhan ..!!!

cheqwa said... [Reply to comment]

hahaha..sabar ye mish.dugaan untuk lebih berjaya lah tu ^_^

Wanie said... [Reply to comment]

mish! u r back..hehe

hehe..besala baru2 nak biasekan kat tempat baru kan mcamtu la..keje rajin2..dapat gaji i gat wanie..haha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sabar ye.,adatlah tu,,mesti ada hikmah walaupun bukan sekarng tapi akan datang..^^

belanja sy boleh^^

padin said... [Reply to comment]

nyamuk sila gigit mish sampai darah kering ekekee

iPai said... [Reply to comment]

eh macam mane leh dekat dgn seremban .. kat pahang kan ? hehehe

NuR 'aQiLaH said... [Reply to comment]

dugaan tuu. sabo yep.

wakaka

alif haris said... [Reply to comment]

selamat bekerja mish :)
harap tabah menempuh segala cabaran tu :)

n btw nk ucap selamat menyambut ramadhan :)

Arif Aiman said... [Reply to comment]

ahaaa.. baru rsa dok tmpt bnyk nyamuk kaa.. ? baik2 ng pnyakit bwaan nyamuk noh..

tp, mcm best ja track ke tmpt kja tuh..
bley bt track basikal :p

Abang Stalker said... [Reply to comment]

hahaha..;)) x bole blah.nyamuk ctu mmg ske ggt yg sweet je. :P

xpe mish..rezeki kn.duk ceruk2 pun xpe la..monyet x ggu org ok lg.klu monyet jadian yg ggu org tu yg bahaya.

duk tmpt2 cmni take care la.pndai2 jaga dri. :)

salam ramadhan!

syrupmasin said... [Reply to comment]

errr..bnyak monyet?? untunglah bole buat jd anak patung :D

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..keje leklok yer mek...

kiwi said... [Reply to comment]

hehe..cumil betul gmbr munyit tu ^^

Cik Jannah said... [Reply to comment]

mishhh !

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mishhhhh!!!! kak izan rindu ngan mish!

takpe mish...demi tugas apa pun sanggup ditempuhi kan walau nyamuk n monyet....

selamat berpuasa ye mish~

Cik Aish said... [Reply to comment]

ooookkayy da faham da..patut la jarang o9.. ;p