Saturday, July 16, 2011

Mengail Ikan Duyung

asal hari minggu je mesti Mish jeles. semua yang ada pakwe dekat-dekat pergi dating. grrr. ai jeles tau. pakwe jauh. oh no. sedih sangat bunyinya kan. dlu masa kolej best la. aku la paling heaven. tiap-tiap minggu berdating. haha. kuar terus gelak setan.

oh, i miss u. again. hehe.

semalam Mish pergi kuantan. erk, tiap-tiap minggu ke kuantan. dah macam apa kan. best oh kuantan. siapa cakap tak best sila lempang diri sendiri. kenapa kuantan best? kuantan ada East Cost Mall, ada Berjaya Megamall, ada Pantai Teluk Cempedak. KL ada? Melaka ada? tak de kan. sebab tu tiba-tiba kuantan jadi best. dah keluar perangai jakun dah. aigoo.

berada di tengah-tengah lautan. eh, tengah-tengah Pantai Teluk Cempedak. eksaited gilerw dapat jumpa air pantai. dah berbulan kot puasa dari pantai-pantai ni. itu bukan anak, itu adik saya, Azim. hehe. nak kenal? bak mai nom.

haha. cumil kan budak ni? pasal cumil sangat la kena pusing sikit.  haha. malas nak betulkan.  kalau rotate balik, nampak pelik yang amat. hehe. teringin nak jadi model pantai. auww!

eh, manusia ke ikan duyung ni. haha. duyungggnya dia. ades. mamat tu cakap ai makin tembam. grr. tak menjaga perasaan buah hati betul la kan. haha. tu peace yang tak sempat nak angkat satu jari..
:P

ni adik nom 3. jarang-jarang kome dapat tatap wajah dia sebab dia jarang kuar rumah. dah berbulan duk rumah. ni baru jumpa cahaya matahari direct. kalau tak. duk bawah atap je. haha. dan tahniah sebab dapat pergi ke UNISZA. tempat palinggggg 'jauh' dari ganu. hehe

ahaks! ni kegemaranku. kali kedua dapat makan GCB dalam minggu ni. memang hantu GCB. tak leh nak kata apa la. nyum nyum. siapa yang belum makan baik pergi makan sekarang!!hehe.

gambar macam pecah sebab guna kamera henset VGA. tak mampu nak guna 3MP sebab memory dah nak penuh. haha. kesiannnn.

sekian sebab baca entry merapu dan tak de kena mengena dengan tajuk. bai.

10 comments:

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

OMG...GCB lagi....nk juge..!!
mish, 'jauhnye' adk mish dpt ehhehe

muhamad hanif said... [Reply to comment]

mana ikan duyung nya nii !



AHHAHAHAHAHHAHAH

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

comeinyer mishhh ..bila nak jmp akak.huhu.


adik mish bsr dr mish ke?

Wanie said... [Reply to comment]

mish banyak nye adik mish..hehe
yang adik pompuan ni nmpk muke maced dari mish..:P

tomato said... [Reply to comment]

tak ajak !!!!!!!! sobsob T_T

ouchh nak kenal dgn gadis tudung hitam tu . ;p

Arif Aiman said... [Reply to comment]

>.<"

kuantan pahang kn.. awt asa cm tak pnh dgq pun telur cmpedak. ?

alif haris said... [Reply to comment]

papen die tak tinggal GCB die u kan .. hahahaha :D

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..gemok la dak ni makan benda tu jer tiap minggu

YOUsoF said... [Reply to comment]

Okeh Kuantan memang best, macam tajuk entry ni jugak... ;D

Cinta jarak jauh tu banyak jugak kebaikannya Mish, sendri mau ingat la ye... hehhe

nampak gaya macam nak kena try jugaklah GCB tu!!

iPai said... [Reply to comment]

wah2 .. GCB lagi ek ...


(dah tau, tanya lagi) gambar first tuh, anak ekh ? umur berape ?