Wednesday, July 20, 2011

Segmen : Jom Berblogjogging Bersama Cik Pop

Assalam semua!
petang-petang macam ni makan biskut cicah air teh sangat best. goreng pulak cekodok pisang ngan lempeng nyior. perghh. tak pun makan cendol atau ais kacang. walaweyhh. tak menahab cacing perut ni hah. haha.

melalut ya amat. langsung tak kena tajuk.

actually, di petang sepoi-sepoi angin kipas nih, Mish nak join satu segmen yang ditag oleh Aiman. haha. tetiba ayat macam skema pulak. okey, bab penulisan Mish memang hancur sikit. tapi tak kisah sebab Aiman dah kipas Mish masa dia tag Mish nih. kembang hidung dah sebesar selipar jepun kejap. sebagai menghargai persahabatn dunia maya, Mish joinnnn! yeayy! mekaseh Aiman!

klik banner untuk ke blog tuan punya segmen.

Mish dah jadi follower ke 546..

Mish nak tag Bulan, Erza dan Ieyla. hik hik hik.

9 comments:

laskar pelangi said... [Reply to comment]

rajin jugak mish join segmen~

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

perghhh..dapat ais kacang ptg2 ni mmg mabelles Mish.. nak2 kalau Mish yg banje... :P

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

oppsss...saye kah yg di tag itu??hakhak...

Arif Aiman said... [Reply to comment]

lalalala :p

cheqwa said... [Reply to comment]

hihii,comelnya banner dia ;D

Wanie said... [Reply to comment]

jogging k jangan jalan je..:P

diana said... [Reply to comment]

segmen apa ni???
kena join ni...
akak ingt nak merajin kan diri dengan join segmen la..

iPai said... [Reply to comment]

mak ai ... nama baru plak .. dulu walking, ni jogging .. lepas ni apa plak ye ..

alif haris said... [Reply to comment]

jom2 berblogwalking .. jgn malas :D