Friday, July 22, 2011

Artis Pakai Tudung Masuk Paper, Ni Saya Berpurdah, Nak Masuk Apa eh?

macam seronok je buat tajuk panjang-panjang nih. korang seronok tak?? Mish seronok la. ce try korang buat. hehe. mau semput baca tajuk aja kan. mesti korang bayang, " mak ai, tajuk dah panjang camni, entry ntah meleret camanae". haha. intro aje dah merapu. aishh!

Bila Fazura pakai tudung untuk cerita Tahajud Cinta, semua berita kecoh. semua gambar nak letak yang dia bertudung. bila habis cerita je. terus hilang tudung. jeles betul. pakai tudung celup-celup pun masuk surat khabar.

this is my sengal sister.

this is us. yeah...Mish jadi Lee Min Ho dalam City Hunter, my sister jadi Fauziah Ghaos dalam Tahajud Cinta. amacam? haha.
mesti laku citer-citer tu..

this is me!! haha. macam city hunter kan? kua kua kua.
agak-agak kalau berpurdah camni masuk paper mana ek? haha. cepat beli suratkhabar sok pagi. mana tau kot kot muka Mish masuk front page.wakakakaka.

22 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

masuk blog! XD

eh.. purdah mmg kena pegang2 ka.. ?
tgk arab pnya, tak pegang pun lekat ja kat muka..

Cik Ezy said... [Reply to comment]

kompem masok metro ni..
muka depan..
hahakk

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wah! masuk entry sudah.kih3 =D

mish pakai lens eak?

fiezah91 said... [Reply to comment]

tak payah masuk paper la mish. masuk blog sudah la.hahaha.

Cik Aish said... [Reply to comment]

haha...phewitt..mata sama kaler ngn tudng je tu...ala..takpe mish, masuk blog pun retis gak ape.. ahaks

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

hahaha...comel.. nk berpurdah kena pakai labih la ..heeee

alif haris said... [Reply to comment]

hahahahahhaha .. :D
teringin masuk paper ye mish ? haha
okay la .. esok alif beli paper .. tgk ade mish tak kt front page hehe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..molek la tu..mata bulat gotel

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

hehehe..kalo mish msk blog laa..lg superbbb ehehhe

cheqwa said... [Reply to comment]

hahaha...masuk kosmos kot...kekeke.cumel tuh mish! ;p

Tauke Budu said... [Reply to comment]

keles la mish ni..
haha konfirm masuk tv3..haha...

Wanie said... [Reply to comment]

ni bukan masuk paper je, tv pun boleh kot..:D

Acik said... [Reply to comment]

boley jadi femes giler kalu dah masuk paper. cepat cari jalan agar masuk paper gak! :)

muhamad hanif said... [Reply to comment]

masuk surat khabar china punya..



AHAHHAHAHAH

Fad said... [Reply to comment]

yuuuhuuu!cf dtg..awk di tag kat sini tau.tau.tau..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/kempen-senyum-1-blogger-by-kimiez.html

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

hahahaha da masuk blog pun da kira hebat nie...haha

Bulan said... [Reply to comment]

masuk blog lg pemes yunk.msuk pape pe je. org beli paper je la yg tgk. kalo blog suluh dunia ma nengok nya :p

YOUsoF said... [Reply to comment]

Sekali tengok ingatkan Mish yang purdah merah membara tu... serius!


Artis Pakai Tudung Masuk Paper, Ni Saya Berpurdah, Nak Masuk Apa eh?

Masuk blog sudah.. ok la, untung² ada ustaz muda yang berkenan... ;DD

diana said... [Reply to comment]

tak pe mish..
tak masuk papaer masuk blog sendiri pun jadi la...
hahahah

nuriz said... [Reply to comment]

aik purdah2 ni dah jadi kontroversi dah ni haha..dalam tahajud cinta orang marah psl pakai purdah kononnya mengejek org berpurdah..emm mcm2

iPai said... [Reply to comment]

masuk paper minggu depan ni .. heheh

iPai said... [Reply to comment]

najihah pakai contact lens eh ..