Friday, July 15, 2011

Malu Sampai Rasa Nak Sorok Muka Dalam Mangkuk Jamban

siapa kat rumah dia ada mangkuk jamban yang boleh muat badan Mish ni? kalau sesiapa yang ada sila taip ON JAMBAN hantar ke Mish89 ok! segera. as spoon as possible. eh, as soon as possible.

situasinya macam ni.

tadi dalam pukul 12 tengah malam lebih, Mish nak telefon la buah hati sebab baru lepas beribadat sikit kan. just nak tau dia tidur ke belum je. ehee. ngengada kan.

"hello.."

"hello, Assalamualaikum..." eh, tetiba suara perempuan yang jawab, erk. maybe akak sepupu dia kot. dah mula gelabah sikit time ni. ingat nak letak bodo. tapi nampak macam kurang ajar la kan.

"erk, ni Kak Long ea. Irfan ada?" buat-buat ramah tanya kak long ke siapa. bajet aku kenal la beliau. haha.

"eh, along,along..." erk, macam kenal suara ni. dia panggil along. eh, tau pulak dia aku ni anak sulong. speechless jap. " ea along, nape call umi?? tak de keje, duk serumah pun nak call lagi. pegi tidor."

"!@#$%^&" malu. MALU ok! punya la berbudi Mish cakap telefon tadi. ciss. sekali rupanya terdail nombor umi. haha. malu malu. dah la siap tanya Irfan mana. ades. tebal muka. rasa nak pindah rumah. tak nak jumpa umi esok pagi. tak nak. huwaa!

pinjam mangkuk jamban wes. nak sorok muka. hahaha.

32 comments:

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

hahahahhahahhahahhahahah...mmg malu laaa..kalo nuru ade tyme tu mmg nuru gelak guling2 dh :P

alif haris said... [Reply to comment]

mish alif tak dpt tahan gelak !!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA !:D :D :D

ape daaa .. cmne la boleh tercall umi sndiri .. hahahahahaha

alif ismail said... [Reply to comment]

terima kasih sis atas pujian dan sokongan...

CintaKhadijah said... [Reply to comment]

haha.. umah ck ade mangkuk saiz 18.. agak2 muat x? malu kot... haha..

saiazuan said... [Reply to comment]

tutup mulut sambil gelak2..ahahhaha

Arif Aiman said... [Reply to comment]

kesengalan melanda nampaknya.. adei laa.. haha!

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said... [Reply to comment]

kah2 ..

fiezah91 said... [Reply to comment]

wakakakakakaka.weh weh. agak2 nak call tu tengok nombor tu lapanpulohenamkali sebelum call.hahaha. tak pasal tercall umi.wakakakaka.sah esok kena bahan.hahahahahahaha

maap gelak lebih tapi tak leh nak tahan,haha

apik pehe said... [Reply to comment]

maluuuuuu..eden maluuuu..ehhehe...
apik ni rindu dia..huuuuuuuu

diana said... [Reply to comment]

kira masa tu memang mish bawak keluar suara dj radio la kan???
ekekekek...
tu la..lain kali
bila nak call orang sebelum tekan butang call tengok skrin enpon ye??
jangan control ayu depan cermin je..hehhehe

belog|amiyo said... [Reply to comment]

ada. mangkuk jamban gajah kat zoo. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

kah3...izinkan akak gelakkan m,ish sampai guling2.

siyes kelakar.sorok muka mish..sok pg sure ummi gelakk tak abis2 kat mish.

Aisyah Aina said... [Reply to comment]

hahaha...malu2 :D

Jay said... [Reply to comment]

hahahaha..nak gelak sesengal-sengalnya..hahahahaha...gila eh..kalau Jay masuk nyorok bawah bantal n buat tak tahu kejadian tu..hahahaha

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Hahaha lucu la Mish ni...

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Hahaha lucu la Mish ni...

~~miss tempe~~ said... [Reply to comment]

kesiannye..lain kali tngok dulu no..hehe

emieysandra said... [Reply to comment]

haha..sengal la mish!!! huhu.ayat sebainye cmni.'bakal menntu nme irfan ade tak?'

mangkuk jmban prasekolah ade, muatnyer mish tuu, jap emiey send ONJAMBAN tu ;p

Wanie said... [Reply to comment]

mamai ke mish?haha
sampai leh kol org serumah..haha

YOUsoF said... [Reply to comment]

ON JAMBAN 5X! sebab kes ni boleh tahan MALUUUU ;DD


Tula lain kali nak telefon pilih la waktu mata tengah cerah... hehhe

Cik Ezy said... [Reply to comment]

kehkehkeh..
lucu2..
terkol umi sndiri..
wahahakk..
laen kali tgok betol2 sebelom kol..
hahak

muhamad hanif said... [Reply to comment]

kahkahkah..


LOL betullah.

Cik Aish said... [Reply to comment]

kot ye pun jgn la sampai mangkuk jamban. hahaha kronik sgt tuh

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

erk.
macam mana ?

=__________________=

Anonymous said... [Reply to comment]

weh..pnjam lobang jmban i nk?HHAHA

izfanora said... [Reply to comment]

kahkahkah.. mesti dok pk ummi time tue.. :P

difficult easy. said... [Reply to comment]

hahahaha. memang kelakar dan malu teramat sangat yang tak terhingga ni! :D

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
siriyes mmg kne sorok muka dalam mangkuk jamban. hahahahaha

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

hahahaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha!!!!!!!

sakit perut aku jah..
aku dok terbayang muka ko timu umi soh ko tido..
adess..
rindu sgt ea smpai xsmpat nak tgk no umi?? =p

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

kahkahkah..kelakar je la..macam mana la pulak boleh terdail nombor umi sendiri?? :)

nurAMALLINA said... [Reply to comment]

HAHAHA malunyaa!!

adan said... [Reply to comment]

ahahahaahhaha....

jap nak gelak lagi..

hahahahahaha...


esoknyer umi cakap pe?
agak2 umi cakap missh nak kawin ke?