Saturday, July 9, 2011

The More The Merrier

Assalamualaikum w.b.t.

gambar sebagai penyeri. haha.
hek eley, tajuk entry punyala omputisss abis kan. last-last intro pun dah bahasa Melayu. hehe. siapa lagi yang nak guna bahasa kita selain bangsa sendiri kan kan kan? auww! patriotik tetiba.

abaikan intro yang merapu.

korang ada kawan tak? hihihi. penipu besar la kalau tak de kawan kan. even kita ni suka hidup bersendirian ke. tak suka share ke apa ke. at least kita mesti dan dalam sedar tak sedar kita sebenarnya ada kawan. tak aci la yang jawab kawan ngan buku, blog dan benda-benda yang tak de nafsu tu. erk! nafsu tu macam kasar. tukar pada nyawa. mungkin lebih bermakna. haha.

Mish ada kawan. masa sekolah rendah Mish selalu kawan berempat. kemana-mana mesti berempat. lepas tu naik sekolah menengah, bertiga pulak. kemana-mana mesti bertiga. masa tu kami la TOTALLY SPIES kat sekolah. masa kat sekolah teknik Mish lupa berapa. tapi agak ramai la. memang syok. mase kat politeknik ngan KSKB, Mish berlima. hehe. masa kat KSKB, kami 5 orang siap buat grup 5J lagi. haha. apa itu J? erk. ade la. haha.

Mish tak de la berpuak sangat. cuma yang paling rapat. tu la jumlahnya. orang kata lagi ramai lagi bagus kan. macam tajuk entry tu. memang seronok kawan beramai-ramai. kalau ada event ke, setakat 4 5 orang. tak meriah langsung kan. hehe. kawan biar beribu, musuh jangan dicari. haha, mandai je aku reka peribahasa tu. ^^. tak kena langsung!!

ada baik buruk bila berkawan. so, pandai-pandai la korang jaga persahabatan tu. lagi ramai lagi elok. tapi lagi ramai lagi senang nak gaduh. haha. macam adik beradik jugak kan. ramai adik beradik ni bagus. tapi kalau adik beradik ramai tu la yang selalu gaduh. gaduh-gaduh manja. auww!

bila la nak beramai-ramai macam ni lagi...rindu lol!

11 comments:

muhamad hanif said... [Reply to comment]

aku takda kawanlah..




uhuhuhuhuh

Wanie said... [Reply to comment]

Mish, memang best kalau kawan baik ramai..dulu kat skolah Wanie, ktorang panggil 'geng'..hehe..geng Wanie ade la dlm 15 org..siap buat name kumpulan la..tapi bukan 15 J..keke..J tu ape eh?

tomato said... [Reply to comment]

tomato ade suplohhh time poli dlu .. rinduuu plak T_T

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe...merrier?bau macam sekut mery jah...hehehe...

hoo laa..kiter ni manusia..kena cari saim ramai2..takleh putuskan tali saudara walaupon baloh berat benar..hehehe...

Arif Aiman said... [Reply to comment]

ahaaaa..... teringt perkataan reunion.. haha! :p

cik sue said... [Reply to comment]

rindu jgk~

emieysandra said... [Reply to comment]

best bile bersma ramai2!

~_^

laskar pelangi said... [Reply to comment]

ye betul,semua orang pasti ada kawan..ada ke orang takde kawan walau sorang pun. hot sangat ke dia tu kan sampai xde kawan =D


mish,kita kawan kan? Heee~

alif haris said... [Reply to comment]

best kan ade kwn ^^ :)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Pun rindu kawan masa sekolah, masa belajar, masa kerja dulu..

5J = 5Jelita.... ke? ;P

iPai said... [Reply to comment]

perempuan biasanya memang berpuak laa .. hehehe

ada geng dia, siap leh kategorikan lagi .. hehe