Friday, July 22, 2011

Sedang Gigih Menempek Di Blog Orang

paham ke tak paham tajuk entry tu?
paham? bagus lah.
bye!

opsss. ada yang tak paham.
kena teruskan la ni. haha.
#annoyingnyabloggerni!


sekarang ni Mish sedang gigih menempek kat blog orang lain. korang paham tak menempek apa?yess. tempek ini...



haha..kelakar kan banner tu. walau betapa kelakar dan lucunya korang pada banner ku itu. buat-buat la puji ok. berpeluh ketiak basah sampai ke kaki nak buat. ok, mesti ramai percaya bab peluh tu. kan?

siapa lagi kat blog dia ada menawarkan tempek banner free selama 5 jam nih? ada tak? kalau ada plis la promote kat ai. ai gigih ni nk tumpang beriklan free. nak yang berbayar tak mampu lagi. hehe. yang free sudah..

kelebihan ada tapak banner/iklan free di blog
  • boleh tambah visitor. sebab orang yang gigih nak beriklan macam ai ni akan jenguk ke blog diorang setiap 5 jam untuk grab tapak iklan percuma tu. hehe. so, ramai-ramai la letak iklan free ni. boleh Mish masuk sokmo. haha.
  • selain tu, korang dapat la pengunjung tetap secara tak langsung. ye ke tidak? ye ke tidak? ye ke tidak? haha. macam cerita Datin Wannabe dulu.
Mish pun nak buat tapak tu jugak lah. nak mula awal bulan Ogos ni. hehe. siapa nak tumpang siap-siapkan lah banner anda ok. #bajetadayangnaktumpang. 

21 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

patut merata ceruk nampak~
sebelum2 ni tak da pun.. huhu :P

*gagah nampaknya
**untunglaaa ada apa-orang-panggil-exchange-baner tuh~~

syrupmasin said... [Reply to comment]

mulia nya hati anda di hari raya ini :D

difficult easy. said... [Reply to comment]

hahaha. semoga berjaya.

iyeeee~ *jawapan anak anak dalam datin wanabe tu.* :P

alif haris said... [Reply to comment]

cpt buat mish ..
alif nk tumpang hahaha :D

comel r banner tu ...hehe

muhamad hanif said... [Reply to comment]

waaahh !

mish, tepeklah di belog saya.



AHAHHAHAHAHA

cheqwa said... [Reply to comment]

puyyo,comel lah banner mish!haha,patot ada dimana2.. *tipu je ;p

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

mish buatkan satu untuk nuru boleh? pelissssssssssssssssssssssssss

Jay said... [Reply to comment]

mish...Jay pun nak buatlah...ahhaahha....nak buat jualan kuih raya....hehehe...

cik tikah said... [Reply to comment]

wah! pndai dia wat banner. ajar cik tikah ckit. hehe..

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Gigih mish.. hehe nk booking 1 tapak.. nanti hana sediakn utk mish 1 tapak gak. kekeh tp hana kena buat banner hana dlu la.. tunjuk ajarku sifu.. ----> plz, ikut gaya mentor.. kahkah

padin said... [Reply to comment]

baca mesej sapa tu mish?

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

akak pun sama la dik..tengah gigih menempek gak ni..hehe.. :)

zulkbo said... [Reply to comment]

salam..
ermm..cantik tu
:)

diana said... [Reply to comment]

wah..
nak buat jugk ye??
free ke berbayar??
hehehe..
kalau free akak nak jadi yang pertama ye..:p

Wanie said... [Reply to comment]

ala cutenye banner baru die..
dari hari tu wanie nak buat baru, tak jugak buat lagi..huhu

bile nak pasang iklan?
wanie dah buang kot..haha

YOUsoF said... [Reply to comment]

Berbaloi peluh Mish keluar nak siapkan banner ni kan...


polower beghibu.. takkanlah takde yang sudi tumpang.. ye ke tidak? ;D

tomato said... [Reply to comment]

2 soalan :

cane nak buat banner ? sobsob

cane nak buat iklan tempek2 ?

sila jawab . haha ;p

apik pehe said... [Reply to comment]

buat la mek..apik nak gak..hehehe

Aisyah Aina said... [Reply to comment]

cantik la banner...untung pandai buat sendiri :D

ninie_azriena said... [Reply to comment]

wink2..ninie pun gigih macam mish juga..suka plak men tepek2 banner ni..nyway, banner mish comel sgt2 :)

iPai said... [Reply to comment]

akan menunggu tapak2 itu siap .. hehe


act banner itu cantik .. kalau buat sendiri, saya tabik spring .. lawa