Tuesday, July 12, 2011

Datang Jua Ke Perutku..

Assalam semua!harap semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera. ayat intro yang agak umik pada hari ini. haha.

seriyesli..Mish dah lama. teramat lama mengidam benda ni. sangat-sangat lama. (abaikan 'sangat' sebab 'sangat' tu hiperBOLA). asyik-asyik pergi kat blog kawan-kawan nampak post kawan-kawan pasal benda ni. ya ampun, kuatkanlah imanku. jangan kau goda nafsuku yang sudah terang-terang tergoda. auww! ayat tak menahan. haha.

so, tadi, Mish pergi Dungun, saja menggoda umi untuk ajak beliau teman sekaki. haha. tak best oo jalan sorang-sorang. ada umi dapatlah support sikit. buat alasan nak potong rambut la, nak pergi amek kerepek popia nestumla umah bekas jiran. puas dipujuk. finally, tiada yang menghalang usahaku. alhamdulillah. Allah s.w.t. permudahkan urusan untuk makan. haha. ayat nak kelassss aje kan.^^

thrill of the taste. KEASYIKAN RASA.
yippie! tu la makanan yang berhasil masuk ke perut.sedap. sedap. sedap. sedap hingga menjilat bibir. haha. bajet seksi. dah lama perut berdondang sayang nak makan benda ni. baru hari ni perut dan cacing-cacing dapat makan.

terasa kejakunan sebab Mish tau kawan-kawan semua dah makan. tapi tak pe. bila makan masuk perut sendiri-sendiri kan. ada ke korang makan pastu transfer masuk perut Mish sikit? tak deeee kannn...haha.

sekali lagi. sangat sedap sebab saya adalah peminat GCB!! bukan GERAI CIK BEDAH ye Usop. harap maklum. haha.

22 comments:

fiezah91 said... [Reply to comment]

la. apasal tak cakap nak pegi makan GCB? boleh ikot sekali tadi dengan harapan tak berapa nak menggunung mish belanja.hahaha :P

Freaky said... [Reply to comment]

perghh mcD

MissF said... [Reply to comment]

hehe... my latest entri pn psl ni.
>> orang yg tiada citarasa thadap mknn

Cik Ezy said... [Reply to comment]

wow GCB!!!!
sedap!

syafiqakarim said... [Reply to comment]

haha GCB sedap..jum p makan ;p
haha.

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wewittt! akhirnya cacing kerawet dalam perot Mish seronok dapat makan GCB. tahniah untuk anda;D

hek3 =D

saje je bodek umi yeee..

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..si usop ni pandai betol bergurau..hahahhaa...

alhamdulillah..orang ngidam ni takleh halang..kena jugak belikan..hahahah

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

awww..nk mkn jugakkk..!!!

cheqwa said... [Reply to comment]

mish,dapat jugak noo makan mekdi...hihi.sedapkan GCB tuh!peberet lah! ;D

iPai said... [Reply to comment]

hamboi .. sedapnya makanan tuh .. uhuhuh

alif haris said... [Reply to comment]

haha.. berjaya jugak akhirnya dia masuk ke perut mish ye .. tahniah !!

alif haris said... [Reply to comment]

err mish terlupa lak nk tye td ..
sebenarnya alif tercari2 kemanakah fb anda ?? err

adakah ia telah dimakan bersama GCB dlm perut tuu ??

Wanie said... [Reply to comment]

ajak mak nak pau belanje GCB eh?keke
wanie lagi jakun ni,
tak penah makan pun..haha

Bulan said... [Reply to comment]

i mkn GCB ngan zakwan/erza jgn jeles =p

adan said... [Reply to comment]

saya turut kenyang melihat gambar itu.. td sy makan nasi paprik.. tade kena mengena.

muhamad hanif said... [Reply to comment]

lepas gian lah tuu ;)

Jay said... [Reply to comment]

ngahahahaha..ni mesti mish tgok entri Jay makan GCB hari tu kan??hahaahahah

schaze zainn said... [Reply to comment]

GCB mmg SEDAP!

tapi skrg rasa die tak berapa nak juicy mcm dulu la..hukhuk T_T

YOUsoF said... [Reply to comment]

:DD ok saya sudah maklum..

ingatkan saje Mish tambah KEASYIKAN RASA kat atas tu hehhe.

tak guna kupon buy 1 free 1 ke Mish? harini last!!

ty klik ni..

http://www.mymcd.com.my/coupon/July/doublecheeseburger.pdf

Anonymous said... [Reply to comment]

siyes cdp kn weh..hee..~erza

Halimatun Sa'adiah said... [Reply to comment]

rindu M..
last day kt M xdpt break mkn neh...

iPai said... [Reply to comment]

alamak .. tiba2 ngidam benda ni plak .. nyum2 .. sedapnya ... huuu