Sunday, July 24, 2011

Lelaki Suka Budak JANGAN Dekat-dekat Dengan Saya

selamat datang ke blog budak miang. haha.

Mish ni kan, sebenarnya...sukaaaaaa sangattttt kat lelaki yang suka budak-budak. setakat suka hipokrit main acah-acah tu Mish tak layan la. sori la der. gua leh tau lu berlagak je depan gua supaya gua tangkap cintan sama lu. haha. buerkk. nak bergua lu bagai.

Mish ada sepupu. korang pun ada sepupu kan? hehe. sepupu Mish ni memang kalau ngan budak kecik, memang leleh habis la. budak-budak pun kalau dia ada, memang berebut nak main ngan dia. dia cepat mesra ngan budak. seronok tengok. kalau si Iman tu, memang tak pandang keluarga sendiri la kalau dia ni ada. haha. rasa terhina kejap disitu.

korang tak suka ke tengok lelaki camni? alahai.....sweet tau.

23 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

oke2... saya tak sukakan budak.. saya tak sweet XD

azwa amani said... [Reply to comment]

sama lah mish... amani pun suka lelaki yg suka budak, confrm dapat anak nanti pandai melayan..kan kan..heee :P

Elie Lily said... [Reply to comment]

lelaki yg suka budak2 boleh jadi bapa yg penyayang! :D

ninie_azriena said... [Reply to comment]

wink2..
lelaki macam ni penyayang and sweet..
kita dpt tgk sama ada dia hipokrit or tak berdasarkan cara dia bermanja dgn kanak2 tu..
suka2 :)

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

suke2..hahahah..nty kwen die boleh jge ank kami huwahuwahuwa..

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

haaaa tahu xpa..laki camtu memang sweet, leh wat calon ^_____^

cheqwa said... [Reply to comment]

yaa!saya nak pakwe yang suka budak.ok,silap..saya nak husband penyayang..hihi..*gatal

amna said... [Reply to comment]

kalau suka budak2 tu kira bonus pada lelaki. alhamdulillah sangat. tapi kalau lelaki depan kita tak layan budak2 tak semestinya mereka tak mesra kan.. uhuhu

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..sepupu mek tu same la nga apik..hehehe

Wanie said... [Reply to comment]

mish miang..
minat ke kat sepupu tu?hehe
kalau cukup syarat bedai je mish :D

H.J said... [Reply to comment]

lorh..aku la yg tak suka nga budak2 tu..haha

muhamad hanif said... [Reply to comment]

amboi,,

gatai na..



HAHAHAHHAAHHAHA

laskar pelangi said... [Reply to comment]

ewah! jangan terpesong cinta kat sepupu lak..sian irfan sana tu..dah la nak ke sarawak plak..he3

mish!pelangi pun suka laki suka budak.sangat sweet!:) rasa nak tarik ajak kahwin teros bila jumpa laki cmtu..hehehe

ILA HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

suka lelaki y sukakan budak2...caring gitu...hahah

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Memang sweet sesangat.. thats y kot hana blh jth cintun dengan Teman Penyayang. Both of us like children and cat.. hehe

Radin fadli said... [Reply to comment]

ni macam saya je ni.Budak-budakk tu macam magnet, comey, grr rr ram tengok =)

chemay said... [Reply to comment]

kadang2 suka lelaki yang gurau ganas2 ngan budak keciik.
main tumbuk2 la.
but at the same time.
budak kecik tuh suka sangat dengan dia.
heheheh
:P

adan said... [Reply to comment]

budak2 suka dengan sy.. ahahaha..
tak sabar nak balik kg..

syrupmasin said... [Reply to comment]

ohh budak2 susah sikit lahh :D

iPai said... [Reply to comment]

wewwwiiit .. saya suka budak2 .. itu pun kalau budak tuh hendak dilayan .. kalau dia lari2 buat hal sendiri, atau nangis memang tak kacau la ..


heheh .. sweet tak saya ? hehe

Aida Omar said... [Reply to comment]

siapa lah yg x suka kalau lelaki mcm nie..haiyaaa!! kalau ada aida nak boleh x? hik3

alif haris said... [Reply to comment]

hohoho ..penegaasan JANGAN disitu ,jelas sudah dirinya dah berpunya kan hehehehe

alif suka budak dan budak suka alif .. hahaha
tapi kita tak dekat kan mish .. jauh kan ..
Hahhaha ..

diana said... [Reply to comment]

nak tengok muka sepupu tu..:p