Thursday, July 21, 2011

Pantang Larang Berblog dan Tolong jangan Amalkan Di Blog Pepel ni ok!

sebab Mish tuan belog pepel ni tak suka sangat-sangat ok! kat belog lain pun sama je rasanya. makanya, baca dan ambil moral value. (sambung tajuk entry) hahaha.
hey sweetie!! follow me back yaww!
Mish cool je dapat pesanan ringkas macam tu kat shoutbox tu. sikit pun tak marah kawan-kawan nak tulis apa. memang shoutbox tu disediakan untuk kawan-kawan semua tulis apa-apa yang nak ditulis. tapi kan, caps lock sikit kasi besar juling mata korang baca. TAPIKAN, JANGAN LA MENIPU KAT SHOUTBOX AKU TUUUUUUUUUU!

nah? Mish cool kan. malas sebenarnya nak ulas benda ni. serius! sebab dah berbilion-bilion blog dah cerita pasal ni. cerita lama beb. tolong la. guna ayat hye sweetie, macam ramah kan. nak bodek la tu auw! tapi ayat tu bukan masalah sangat pun. yang jadi masalahnya is....

masuk perenggan seterusnya....

iss...follow me back. oitt! gila ke hape. follow kita pun tak, nak suh follow dia balik. piirah..tak kuasa nak layan. haha. paksa memaksa tak baik di amalkan kat dunia blog ye dik. menipu pulak dilarang keras oeh agama ye dik. haha.

baca tajuk je dah macam seram kan. tapi tak pe. ni kak long anak pak cik Sahami. mana reti nak marah-marah. sebab tu umi dan abah sayang. hahahahaha. buerkk! tak pasal-pasal Mish update entry ketinggalan zaman. ciss. memalukan. haha.bajet up to date tuih tuih.

masalahnya sekarang ni, orang yang buat macam tu mesti tak baca entry ni kan. ye lah, dah la menipu, mana nak tau Mish taip macam ni nak tegur dia. sebab follow tipu. haha. korang yang follow betul dan baca ni la jadi mangsa entry ni. mekaseh kawan-kawan. sayammm korang!

psst~
sorila. skang jarang punya masa nak terjah mereka yang tinggal pesan kat shoutbox. bukan sombong. tapi broadband seloww lol...tapi hati ni riang bila baca jejak yang kelakar. haha. pandai amek ati. nak tak nak pi terjah jugak. moralnya? haha

43 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

kerana berukban, kakcik menghampakan mereka2 yang bw ke sini.. sob2.. sedih untuk mereka!

btw.. haha!

hey muka mintak cubit yang apa eh sweetie ? folo me yaa :P

ngeh3

sweetie sbutan cm na.. ? swe-tai. ?
pelek benar >.<''

fiezah91 said... [Reply to comment]

folllow u follow me back yaw.wakakaka :P

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

o gitu.. ai tak tipu tau! :-)

Izan Ishak said... [Reply to comment]

yelah mish...nyampah ek ngan org2 yg tinggah pesan suh folo balik tu. ntah apa2. pastu bila cek balik tak pun folo kita...

kak izan pun dah jarang bw nih...

cheqwa said... [Reply to comment]

i follow u,u follw me back ye!hahahaha..ayt budak2 baru dok minum susu =.='

muhamad hanif said... [Reply to comment]

kahkahkah,

baby..itew follow awk, bilew awk nak follo itewww !

budakijaupendek said... [Reply to comment]

mish,ade jugak org macam tu?
wa,jual blog la tu kot. ;)

sab said... [Reply to comment]

hihi...kes ni dh biasa sgt mish! mmg rude ah blogger mcm tu!
gile followers! huh! nth pape!
ape2 pn..keep on blogging sayam~ love you!

psstt! header dh bru! aauuww! besa muke mish! haha comey! :D

cheqwa said... [Reply to comment]

mish,cheqwa yg hensem nih tag mish...hahaha

http://wawanasywa.blogspot.com/2011/07/mvogues-exquisite-giveaway.html

jom join :D

alif haris said... [Reply to comment]

mish .. jgn marah alif .. T.T
sob3 .. alif tak boleh kene mara .. uhuk uhuk

diana said... [Reply to comment]

akak punye blog walaupun follower 3k tak pernah paksa2 orang follow..sapa nak follow,follow je..kalau suruh akak follow balik akak ikut mood je la.kalau ok akak follow.kalau mood tak baik jangan harap la..
hehehe...tapi kalau menarik memang akak follow balik la.jarang2..
follow pun bukan sebab dia suruh tapi sebagai tanda sokongan untuk kengkawan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

benci tau klu kes tipu camni.rasa nk maki je.cuma sampai hati tau..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

Yeahhhhh! ramai bebenor duk paksa memaksa...Pelangi menci gakk auwwww~ nyampasssssssssssssss! =.^

bab kata follow tp xfolow tu ada gak..dasat toi

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Pun xsuka gtu gak. Thats y Hana dh buang shoutmix tu.skt mata tgk, dh jd mcm smpah sarap pun ada. So, hana lg suka, singgah kt blog org tu, baca entry dia, then tgglkn jejak melalui komen. Yg jerit kt shoutmix tu rasanya blum tntu baca kot entry yg dibuat, sian kita penat2 buat entry tu. hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply to comment]

tipu oh tipu .

tak suke tak suke bila tipu2 cm nie.
menyakitkan hati je kan

:)

izyan yasmin said... [Reply to comment]

ahahaha , tau takpe . kdg gelagat diorg klaka ot .

padin said... [Reply to comment]

nak folo mish, boleh? wakakakakaa

Acik said... [Reply to comment]

ayat kopipes tu ... heheheee, kesian orang tu! wat x taw je lar!

saya_arief said... [Reply to comment]

sudah busan dengan peribahasa macam tu..
hahaha..
:D

Jay said... [Reply to comment]

hahaha...dolu dolu pun Jay camtu juga..masa tu masih lagi baru kan dalam dunia blogging ni...tapi bila dah tahu serba sikit tenteng blogging ni Jay dah tak buat dah..hehehe...sekarang Jay follow org tap tak mintak pun dorg follow balik..hehehe

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

malas aih nak layan orang cam gini......

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

i nak wat ayat baru la...
u da follow i ke??jap lg i unfollow u ek..haha

anamizu said... [Reply to comment]

"hye sweety..folow me back ya" hik3

muhamadsufian89 said... [Reply to comment]

I follow u tau tapi please jangan follow me back ye. ada tak yg cakap camni?? haha

Bulan said... [Reply to comment]

awak kita kawan dah empatbolas tahun.awak x polo pn sy lg.wengsss!

apik pehe said... [Reply to comment]

mekk..apik follow dah..tak kire..mek kena pollow gak..muktamad!!!..heehe

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

'singgah dan follow' hehe.. :) oit dik..jangan marah2 kekgi cepat berkedut bawah mata tu..hihi..sabo jelah.. :)

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

ish. tak suka pentipu mcm tu.
kdg2 link lain dieorg letak. *sigh*

missSenget said... [Reply to comment]

sapa kat header tu??

i tarik pipi u..u jgn tarik pipi i..


wahaha..

tia @ Ini Kisah Tia said... [Reply to comment]

kahkahkahhhh . chill yaw . yang main tipu2 tu takkan kekal lama dalam dunia blogging :)

iPai said... [Reply to comment]

heheh .. garang ye ..

nak kasi garang lagi boleh ?

i follow u, u follow me back n komen banyak2 can ?

heheh ..


sebab tuh kita tak letak shoutbox ni .. tp rasa nak letak balik sebab macam ramai je nak .. uhuhu..

apa2 pun yang mana sempat, follow je, yang tak sempat er, paham2 kot ..

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply to comment]

hmmdah biasa sgt dik... dah tau sgt kes camgini..
*rasanya ni tipu yg ok lagi.. sbb de yg lagi akak xsuka.. tipu kat shoutmix..tapi kasi link iklan dia.. waaa~ bengang je akak dik oii.. =.='

YOUsoF said... [Reply to comment]

HEHEHE... sweeeeet betul lah entry ni Mish. ;D


sabar okeh!

jangan lupa emel Usop! taknak hadiah takpe je... ;P

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

tau xpe...dtg kata dh follow pdhal xpon..mau x hangin kn...grrrr

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Kdg2 yg tggal msg camtu,dorg x masuk pun blog kita tau...dorg guna mcm2 perisian free yg ade..send msg ke beratus2 shoutbox sekaligus..konon2 dorg dtg blog kita tp xde pun...tu taktik nak naikkan trafik cara kotor..bw palsu..

Mila Ahmad said... [Reply to comment]

huhu..kalau mila xdela marah cuma kalau blog 2 best byk infO entry menarik baru foLLow klu x mls membosankan dan mila pown xpaksa utk org follow blog mila...

Abang Stalker said... [Reply to comment]

hahahha...;))


lain kli gn ayat manis.

"hai awek manis,cantik blog awk~**dlm hati muntah2**"hahahah ;D


next time abg nk bt cmni r,

"ko x folo aku,jaga baikkk!"

mst minx pelempang kn.haha

Hati Batu said... [Reply to comment]

sori mish lambat sampai..haha masetu jnji nak dtg haha...

i tprnjat tgk header u..baru!!! haha nice one...

tu trick nk dpt follower tu..hehe lagipun diorang puji gmbr mish, bukan menipu..hehe

cuba tgk shoutbox..:P

Wanie said... [Reply to comment]

haha..mish, ngamuk la sejuta kali pun masih ade yg akan buat macam ni pasni..huhu..
sah2 diorang tak bace entry..
bajet sweet la suruh org polo balik..
hari tu wanie angin kot bile ade cakap tak nak folo balik ke, even die buat muke smile, rase nak ketuk je..:D

cik tikah said... [Reply to comment]

masalahlah org mcm tuh. kan?

Fad said... [Reply to comment]

hai swwetie...ahahaha..cepat2 kawin la..haha

Eyka said... [Reply to comment]

awak2..kite pollow awk dah ni..hahahaha:P

#eyka pon sirius rase nak bagi penyepk je dkat budk2 ni..haha:)

bagi eyka suke yg minat kawn..sebab kalu follower belum tentu dy nak kwan dgn eyka yg sengl ni..yg jadi follower ni kompm la skli je masuk blog eyka pastu pangkah..takpe laa..blog eyka bkn besh pon mcm blog pepel ni..no hal nak hurt2 peeling bagai! hahaha:P

adan said... [Reply to comment]

panjang giler tajuk entri.. ahaha...

serius ar,bila jumpa blogger macam tu rasa nak sindir je die balik..