Thursday, September 30, 2010

Countdown to 4hb November - Part 1


hari-hari Mish tengok kalendar..belek tang bulan November..04hb..yess..Khamis..
waa..hati gumbira bukan main lagi lol..makin dekat hari tu..makin laju lak heartbeat...kadang tu..rasa cam nak kena heart attack pon ada..takikardia (degupan jantung laju-istilah sains ok!)

nanti 4hb Nov tu...Mish nak pakai baju lawa-lawa..nak bawak selimut..cadar..barang mandi..err..pakaian2 lain jugak..arrrghh..xsabarnya..siyesli..nanti 4hb tu..Mish orang yang paling hepi kot..umi ngn abah..mesti r sedih....anak pompuan akan hilang sorang..kan?

tapi dah adat kan..anak pompuan bukan milik keluarga selamanya..nasib baik umi dan abah ada ramai anak lelaki..xde la diorang terasa sangat t..harap-harap bile 4hb tu tibe..umi dan abah lepaskan Mish dengan rela...

owh 4hb..cepatla muncul...pakaian dan alat-alat sume dah siap Mish prepare..nampak tak excitednye Mish menunggu tanggal 4hb tu...4hb tu..xde dah istilah "rindu u dear".."miss u lalink"..konpem jumpe tu..dah boleh peluk-peluk..kiss2 pipi face to face dah..arghh...rindu ni...cepatlah bergolek kat mish wahai 4hb.

tapi, lepas 4hb tu tibe..mesti Mish sedih..nak berpisah dengan u olls...pasni Mish ada tanggungjawab baru..dah xleh nak rapat-rapat ngan u olls cam skang...tak boleh on9 lewat2macam ni dah..t konpem ada orang tu marah..waa....baru je nak kenal u olls rapat-rapat...sedihnye..

u olls...bile 4hb tu tibe...bley xjanji u olls xlupekan mish??waa..nak nangis ni...xde ke yang nak rindu mish t..huhu...kecilnya aku di dunia ni....sob3..u olls jage diri bebaik k!!

besar punye gambar Mish taruk!!!takut u olls lupe muke Mish..ada lagi sebulan lebih untuk tatap muke mintak lempang ni..hahahaa..
hurm...kepada blogger yang selalu cari pasal ngan mish tu..rindu-rindu la i t k!!then wat kenalan blogger yang salu BW sama ngan Mish tu...huu...xdapat bayangkan bile Mish dah xdapat nak join korang....k la...Mish nak p nangis blakang tandas lak..bai!!

psst~
lambat lagi kan tarikh tu..saja je post awal2..supaya korang prepare untuk kehilangan blogger paling gedik di alam blog nih!!
cheese!!

take a note kalau u olls nak take..
coming soon..Countdown 4hb Nov- Part 2..
release on 4hb Oktober..

18 comments:

Black_roses92 said... [Reply to comment]

sabar ye.. hehe...

shark said... [Reply to comment]

aisey..
pasni xleh ler nk mitk lolipop lagi..
naseb bek lambt lg..:p

RuSh D said... [Reply to comment]

wah dh nk kahwin...
congratz..huhu..

Yan said... [Reply to comment]

Salam Mish

nak ke mana tu yang?

yenyenpreng said... [Reply to comment]

eh.selamat menjalani hidup baru :)

.s.o.f.i.a. said... [Reply to comment]

eleh...... tu hint nak mintak hadiah kawen la tu!!! macam aku tak paham...

yer la, yer la.... bak alamat!! nanti aku post!! =)

apik pehe said... [Reply to comment]

mish..agak ke"gediks"an kt situ yer..hahaha..

Amyna said... [Reply to comment]

InsyaAllah mish.. moga perkenalan kita terus kekal ehh. harap mish x lupa kami sudah.. hik3x.

Dc said... [Reply to comment]

nak g tuntut ilmu kebal kat gua ker mish? hua-hua-hua

maCy said... [Reply to comment]

i miss u too. eh? ;p

Zaer!! said... [Reply to comment]

wuaaaaa!! pasni xleh la nak sakat kamu lagi mish.alala,xpela.bw je pon,bukan pi curang kan..hehe..;-).have nice day!hehe

suzie rahman said... [Reply to comment]

alala..xthn dgn dak sowg ni. neway mish nk kawen ker..xcaye r.kamoo kn suke wat sus pen n main2 jer..uwerk..xpe3..suzie tungu next park..ha3

suziesanji said... [Reply to comment]

waaahhh~~~ congrates dear~~~ jelesi ni~~

misyamissyou said... [Reply to comment]

omgosh mish betul ke ni? yoyo ooo je kamu nihh..hehe..pe2 pn..relax sabar2 lme lg..hehee

ribena.illina said... [Reply to comment]

lorrr. nok poei mano pulop nih?

jangn tinggal benaaaaaaaaa


*konon2 la kan. ahahahahha*

tiefazatie said... [Reply to comment]

lalink!u nak g mana nie??huhu sedih la ifa nt..waaa!!!konvo ke masuk keje??hihihi..ke smbg sem baru??

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Mish dah nak kawen..cakpong cakpong

zuera said... [Reply to comment]

laa...nak tawen da ke??huhuhuhu...sedey2..t xpt nak mnje2 ngn musyuk mish..ye r..die da ade tmpt mnje len..pe2 pn..thniah....kd jmptn tuk zue xde ke??