Saturday, September 25, 2010

PrincessQish GiveAway or Contest

ok..mood nak wat GA la plak..haha..ni tag yang Mish dapat dari Cik Zuera kite...hehe..thnx Zue!!
ehem..cam bese la....setiap kali nak dapat barang free masti ada syarat kan??hehe..so, kena la ikut...

first skali.....

PrincessQish
tampal banner yang di linkkan..DONE!

next....

Mish da jadik follower ke 630 kamu yerp Qish...

then, 

err..ada kuiz...

1) motto atau camana blog ni tercipta....
 err..blog ni dihasilkan selepas menyedari bahawa Mish ni seorang yang talkative tahap kronik. so,    daripada merapu meraban kat kawan-kawan..better Mish wat diary on9..kalau diorang nak tau paper sal Mish..Mish bagi link je..haha..so, secara xrasminya kalau nak motto hidup..Mish taknak nyusahkan orang kalau orang xsudi...hehe..we were what we wish rite??

2) kegemaran??
errr...i love purple..lollipop...chocholate dan cake...dats y Mish selalu gune lollypurp_choc8 untuk setiap gambar Mish..kalau waktu lapang..Mish suke tdow!!makan memang tak boleh dipisahkan dari menjadi kesukaan Mish...and i am a Kpop die hard fan......ettheokaragou..(what shud i do)..hehe..

last but not least....

pelengkap GA ni..tag member seramai 3 olang yokk...sape ek???angkat tangan pliss...

ok...tu haa...si akak suara kalbu, si cilik Pieka Boo dan si sengal Miera..hahaha...pakat wat ye korang..and thanx coz menjadi pelengkap GA Mish..muahahhaahaha...syg u olls...

so, my dear Qish...Mish rasa dah perfect dah n3 ntuk GA kamuu..jenguk2 la yerp..Mish siap nak tepek lagi banner ni kat sidebar..aci la kan..kan...daa~

4 comments:

Pieka Pieka said... [Reply to comment]

mishhhhhh~ tag mishhh akannn hutang hingga lewat malam keyhh~ sbb sok open ouse pieka agak2 bz cikit.. tp jgn risau.. pieka buattt... khas tuk mish~

najihah sahami said... [Reply to comment]

woo..no hal la dear!!!hehehe..samat mencuba yep..

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Mishhhhh... akak hutang tag ni

Nanti2 akak bayar utang ek.

Ater..panjang bebenor tag kamu ni. Akak kena menurun 3 hari 2 malam kat gunung semanggol nak jawab tag kamu ni Mish..haishhhh

Pieka Pieka said... [Reply to comment]

ohh ampun cik mish~ eden keno chikugunya tak nyompat nak buat.. saya dengan comelnya akan buat skrg.. heheheh~ nasib da ok da... terima kasih 100 plus.. ngehngeh~