Friday, September 17, 2010

Gembira Rasa Hati Dapat Itu Dan Ini...

gambar mencapub!!

wuhahahaha...
sori semalam i busy u...xsempat nak terjah pemilik-pemilik blog yang bertapa kat blog i nih...sampai ada yang terngumpat-ngumpat gitu..ahaha....siap kamuu!!

psstt~tadi kan..actually i pegi Kuantan...kunun-kunun nak pi hantar adik pompuan i yang belajar kat somewhere area there la kan..i pon bodek-bodek la abah hensem ngan umi cumill i...

"abah, umi..kita pegi ECM jap bole x??i nak beli wedges...bole la..da lama dah ngidam nih....pliss"
dengan hati yang terbuka, abah i pon turutkan jua permintaan anaknya yang ngengada ni...dalam hati...yeahuuu!!


.........................dipendekkan cerita....................................

haaa..ni haaa....wedges yang i beli semalam....



ahaha..ini bukan la wedges dari KFC ye sayang-sayang sekalian..itu wedges untuk cacing-cacingmu didalam perut...tapi ini wedges untuk kaki..hee..sila alert ya kamu.....hak2..

pas tu i round-round sekeliling ECM tu..cuba mencari baju tshirt..kot-kot ada yang terlekat di mata..tertarik di hati ker...and finally!!jumpa gak..memang dah jodoh, duit xlame ngan i....ahaha..

untuk baju..tiada gambar!!!kerana...........erkk...kerana..i malas nak ambik..haha..perlu ke i menunjuk-nunjuk nih??uhh..sori k..i tau wedges i taste tak sama ngan u oll...buruk kat mata u oll tapi cantik kat mata i..ok watt...duit i..hak2..tapi i bukan nak menunjuk k..i just berniat..nawaitu....untuk memberitahu seseorang yang inilah wedges versi kaki ok...pliz dun misunderstood..uhh..kepada yang berkenaan...peace no woo...hahaha...

uhh...kasut idaman da dapat...so, pas ni..sape-sape yang pendek suda tidak dibenarkan berjalan dengan i lagi..dan dengan rasminya..sila gantikan gelaran budak pendek kepada budak tinggi untuk i!!uhh..kejinya i..haha...total ringgit i mengalir semalam untuk 2 item tersebut adalah RM130..girls out there..sila jangan ikut nafsu singa macam i....hahaha...

gambar santek sudaaa..gambar wedges pon sudaa...skang tiba masa gambar tak senonoh pulak..!!!
ahahaha..sila jangan gelak okeh...ini demo kalau hidung u oll terasa gatal..ahaks...lawaking ok!!

hidung saya macam jambu air!!hee~sila jangan kutuk...cepat puji!!
p/s:

gelaran 'i' digunakan kerana pagi hening ini i rasa i gedik semacam jer~

15 comments:

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

lawanyer wedges tu..
jom geng..i pun suke pkai wedges..
ehehe
~_^

ciK_SaLmaH said... [Reply to comment]

wakaka..siap amik gbr xsenonoh pula..lol

najihah sahami said... [Reply to comment]

emiey:
ek...ye ke...hehe...join wat kelab wedges!!haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

c.salmah :
ahaha..skali skale..sh muak gmbor kunun ayu..ahaks!

Lia3003 said... [Reply to comment]

saya pun sedang giat mengumpul wedges..hehe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..maca terkena jer kat situ..adehhh..
baru ku kenal aper itu wedges di kaki..hehehe..
naseb bek la mish tunjuk..

yebbit + . + said... [Reply to comment]

heee,gamba idung tu yg tak tahan tu. huu

budakmengong said... [Reply to comment]

ingt kn KFC.haha

Yan said... [Reply to comment]

Salam Najihah,

tambah seronok beraya lah ye dgn wedges tu..

najihah sahami said... [Reply to comment]

lia :
ahaha..leh geng la kite...

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik :
haahha..anda memang org yg dimaksudkan..hee~

samat ari raya!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

yebbit :
hee~jom try wat g2 jom!

najihah sahami said... [Reply to comment]

yan :
auntie..lama xnmpak..hehe..
yep..sgt2 seronok lor..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

budakxmengong :
haha..no KFC lol..

alif haris said... [Reply to comment]

okay entry ni agak gedik rasenye .. haha .. eh gamba last skali tu ngh korek idong ke hape ? kih3