Thursday, September 2, 2010

Motor???erkk....sorii...


hai semua!!kekeke....mood Mish skang adalah >>>>>>> capek (penat)..okeh...nasib baik la hari ni balik awal..kol 3...terus je Mish cabut dari Farmasi Satelit..huh...nak balik awal...hari pun cam nak ujan je tadi...haiipp~

penat-penat pon still rajin nak menaip...pelik betul Mish..kalau dah ngadap blog..waaa...cam masa berenti je..hampeh...duk ngan pakwe pun tak de macam ni...kott...hahaha..okep..Mish poyo!

seperti biasa..cam n3 lain..mukaddimah mish memang malatop..berjela-jela panjang..kah2...it was about,...nape Mish tak berkeinginan nak naik motor..

ni isinya...adala satu hari tu..Mish mengadakan perbicaraan..eh...skema..Mish talking-talking la to a mamat ni kan..baru je kenal die sebenarnya..hak2..mood : gatal...duk bertekak sal kereta dan motor..mana lagi best...haa..korang...kereta ngan motor..mana lagi best???

kata die..motor la best...coz boleh elak dari kesesakan trafik..ayat penuh skema....Mish balas..kereta pun ok ape..xpanas coz ada bumbung...kulit pun lambat hitam..die jawab lagi...tak panas apa macam duk lam microwave jerk...erkk....statement yang kejam...

tapi realitinya..Mish memang tak pernah berminat nak pandai bawak motor...series...jangan berani gelak k..lempang kang..uik..cakap belakang pun jangan..series mood k...bab motor..Mish memang failed..kalau korang betul-betul kenal ngan Mish kat luar ni..secara lived..memang korang akan cakap seperti mereka-mereka yang berkata ini....

"hahahaha...nampak cam ganas gilerr...tapi bawak motor pun tak lepas...ish...kelakar gilerr"

ko la yang giler..huh...da memang Mish takut bawak motor..apakan daya..haha...

adik perempuan Mish yang form 4 tu..mase darjah 6 lagi da boleh race motor..tapi Mish..kah2...kusyen motor pun baru nak kenal...sila jangan percaya..

malukah anda menjadi seorang dewasa tapi motor pun tak tau nak bawak...eh..lucu ker...haha..up to you la dear..nak gelak ke..kutuk ke..apa ke.. :( ayat pasrah~

p/s:

lesen motor Mish tak buat-buat lagi...pas dapat jer lesen kereta..terus wat senyap...seram la Mish...padahal bayar dah penuh..adehh.. 

takat tumpang amek gambar ngan motor terbaik la wat Mish...kah3...


10 comments:

Zaer!! said... [Reply to comment]

Hahaha..mish takot motor??motor 2 lagi takot kat mish taw..takot tersalah bawak masok longkang lak..hehe..best2!

Naqies said... [Reply to comment]

alah lain org lain pendapat..walaupun akak reti bwk moto tp akak lebih suka naik keta..tak kena ujan, panas dan debu hehee

amira zakiah said... [Reply to comment]

mia nak naik motor pun kene dengar bebelan dulu...!apatah lagi nak bawak motorp

diNa de SoLa said... [Reply to comment]

huhu..
xpa miss..
mmg naek keta ag best,,
tmbh klau org laen drive..bley rest2 tido2.
heee :)

diana said... [Reply to comment]

saye pun tak pandai bawak motor.
naik motor pun takut,ni kan pulak nak bawak dia..
ish..tak berani la..

najihah sahami said... [Reply to comment]

zaer : haip..~zaer nih..suka2 je mengate ek...sori k..longkang2 xmain r..parit terus..haha

naqies : haha..cool la akak..motor mencemarkan la..haha..

najihah sahami said... [Reply to comment]

amira : haha..bole plak macam tu ek..

dina : haha..yg tu memang Mish sokong!

najihah sahami said... [Reply to comment]

diana : haha..lagi dahsyat..erm...seb bek mish suke naik motor..tapi bawak tu..tett....hehe

dianafisa81 said... [Reply to comment]

pompuan tak reti bawak motor kira biasa la...tp kalo dia terer gila bawak motor,siap rempit2 lg yg tu pelik..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

tetiba nak komen sini..

#yala asal ada bunyi motor je laju nak komen..hehe