Saturday, September 25, 2010

Ohaiyok!!!

waa...semangat jer tajuk entri mish pepagi bute ni kan??
secara rasminya..mish jadi the first person yang wish morning kat u olls..haha..

hey hey....pada yang baru nak kenal-kenal ngn blog Mish Lollypurp tersisih dari bandar ni..haaa..ni wajah baru blog Mish k!!jangan ragu-ragu nak singgah..hehe...btw, time kasih yang sangat banyak dan bertimbun-timbun dan melangit-langit wat blogger tegar ini...

setelah Mish menjadi followernya yang ke 1000...Mish dengan bangganya meminta die menolong Mish sebagai balasan..hahaha...thanx ye kamu!

purple dan mish jangan dipisahkan woo....janggal lak t..okey..memang la nampak buruk je blog ni..tp Mish tetap nakkan baju baru ntuk blog Mish ni haa..t boring-boring Mish tukar lagi...dan pastinya kamu lagi akan jadi mangsa..copp!haha....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



tu cerita hepi kan..ni lak cerita lepas geram!!!grrrr.............

masa duk ber BW semalam..adalah sorang hamba Allah yang pastinya..jantina xdapat dikesan. nama apatah lagi..muke??konpem xcam..err..xmo sebut..hahaha..

well, salah satu nama berikut yang tak di tutup tu..dah buat onar lam lappy Mish!!sumpah seranah Mish cz masa tekan yang namanya si putri gunung ledang ntah dari puncak mana ntah..pasan..uhh...hate it..tibe-tibe jer..lappy Mish jadik cam huru hara..kelip-kelip sana..kelip sini..

ciss..tengok kat skrin..virus sedang di donlodkan...buduss..Mish punye cuak terus jer off kan lappy secara kasar..maaf yer sayang..i know i hurt u...but i have too..for our sake dear~haha..

psstt~
harap2 xde pape la yerp...

13 comments:

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

wahh dah transform ek...knal lg ke ni....ke dah lupe..lame x ziarah?

apik pehe said... [Reply to comment]

camtu pulak ek..ni yg susah nk bw ni..

+akufobia+ said... [Reply to comment]

OK tak laptop?

Encik MT said... [Reply to comment]

hehe...kesian2...haha!apa2 pong, blog tetap lawa~

najihah sahami said... [Reply to comment]

haidi :
ehh..konpem la kenal..hehe...xprasan kot..adess...

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik :
aah..tu r..tau xpe apik..

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

waaahhh mish..sy dah jadi pengomen pertama utk entry ni..so kene bg adiah ni..xmalunye sy.....hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

+akufobia+ :
setakat ni ok lagi..uhuhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

Encik MT :
huhu..lawa ke camni??aduss..hehe..mekasih derr..

najihah sahami said... [Reply to comment]

err...hadiah??wahhh...hahaha..ok2..meh turun ganu ni..kang mish kasik satu bungkus besar adiah tu yer..hehee

Afiq said... [Reply to comment]

haha sapa blogger dalam entry mish ni? xkenal pun ;p
anyway thnkx mishh..
0o0o baru tau tu la balasan yang afiq kena bagi kat mish ehehe :D

najihah sahami said... [Reply to comment]

afiq :
haha...xkenal ke??xyh kenal la...xpenting pon...hak2..

yep...tanpa diminta afiq da bagi adiah tu..waa...lain dari yang lain..haha

welkam fiq!

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

1st time jenguk sini mish..huhu..wah sama cik tom pun suka purple..my fevret..wink2 ;)