Saturday, September 18, 2010

I do hate Blogging becoz~



masuk n3 terus jadik melayu..haha..
  • assemen selalu terbengkalai sebab Mish suka melayan jejak kawan-kawan kononnya....dah "hai awak.saya datang"..tak pon.."mish singgah sat.."..dapat plak respon laju..uhh..assemen makin down..trafik makin up..haha
 
    • kadang-kadang kalau berblogging sambil tolong umi kat dapur..goreng-goreng ayam ke..means...curi-curi masok bilik intai s/box kot ada jejak yang perlu balas...duk syok-syok balas jejak..xpon baca entry korang, korang dan korang dan korang serta kamu ni..haha..bau hangit pahit-pahit menusuk ke hidung..uhh..sendiri paham..mati Mish kena ceramah!
    • sedang syok kemas rumah..konon nak on Sis Lappy sbb nak dengar lagu..halwa telinga kononnya..tapi kalau dah berukbeng tu tercocok kat USB port...knpem layan blog punya....paling-paling tidak post entry baru..sampah ntah kemana..debu pun still bersisa..adess..


    • bila berblogging saya akan tidor lewat..tidor lewat adalah terapi terbaik kalau nak exam..membaca buku..tapi nih..terapi terbaik untuk apa..pastu mula la tak cukup tidor..huhu..lebam bawah mata makin ketara...hudohh!!!
      • bila dah stat berblogwalking atau menaip post especially, Mish perlu fokus..pastu mula la reply mesej lambat..then, kena marah ngn Mr Choc..ahaha..cian kan??tak pon, blog punye penangan tu kadang-kadang wat umi naik angin cz die panggil tapi mish tak dengar..hadow! 
        sekian laporan mish untuk hari ni..haha...actually, semua tu bukan salah berblogging kan..cuma kalau dah taksub sangat, makan minum ntah ke mana...
        hey kawan..ya kamu..bloggers..tegar ke tak tegar..jangan smpai kamu berblogging sampai memudaratkan rutin kamu...ok...!!

        10 comments:

        diana said... [Reply to comment]

        ngadap blog
        bile dah siap semua kerja umah..
        hehhe..

        ishiko said... [Reply to comment]

        kita sama!!!!! ohhoo.. kalo kt kampus/ hostel saya blh brbelog dgn sesuki hati, kalo kt rumah kena dga ceramah abah&umi... wuwuwuwuw ~

        Gen Fujita said... [Reply to comment]

        Apa yang penting? KERJASA.. eh bukan. Dalam blogging;
        Apa yang penting? BERDISIPLIN!
        Apa yang penting? BERDISIPLIN!
        :)

        apik pehe said... [Reply to comment]

        hehehe..yer ke mish ni??
        kater keje..hahaha..bile start?

        najihah sahami said... [Reply to comment]

        diana :
        waa..diana sgt bagos lorh...

        najihah sahami said... [Reply to comment]

        ishiko :
        haha..geng la dear!

        najihah sahami said... [Reply to comment]

        gen :
        ahaha..ala2 wnderpaet ek..hehe...yep..disiplin sgt pnting lorh..

        najihah sahami said... [Reply to comment]

        apik :
        19hb la apikk..

        Amirrah Zawani said... [Reply to comment]

        haha!!
        sama lah kita..
        penangan blogging ni hebat sungguh..
        kdg2 bf sy marah x reply msg..
        kusyuk BW punya pasal..

        h A n Y S said... [Reply to comment]

        huh!
        betol!
        benci blogging!
        disebabkan blog selalu tidor lewat,
        haha
        (salahkan blog plak..)
        :D