Wednesday, September 7, 2011

Sukanya Mereka Kalau Mish Curang Kepada MERAH.

yang ni daripada bekas roomate. punya happy dia bila Mish kononnya curang. hampeh. dulu kat bilik selalu gak gaduh-gaduh manja bila MU kalah atau pun Chelsea kalah.

eh, lupa nak bagitau. Mish ni fan The Blues okeh. haha.

yang ni pulak memang orang kuat MU kat Malaysia nih. dia memang kaw-kaw penyokong atau kipas susah mati MU la. dia jugak sangat tak suka Chelsea. kira musuh la kononnya ni. haha. GGMU tu Mish memang batak sikit sebab tak tau apa tu. tapi Mish buat-buat paham je. nanti kalau tanya, makin menyerlah la pulak batak nya tu. haha.

oh ye. Mish memang malu bertanya. :)


yang ni pulak budak kolej. alhamdulillah dia tak menyokong kecurangan ku. haha. rasa macam makin semangat nak setia. yeay!!

ni semua sebab Mish letak profile picture yang bikin kecoh, alahai. sebab pakai topi MU je pun. ish. excited betul kaki bola nih. teringin sangat nak datin ni join MU ye. terasa hot kejap. lain keturunan lah ye. haha. 



babai!!


14 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

i menyokong kecurangan u la yunk..hukhuk

chemay said... [Reply to comment]

jangan curang2.
loyalty tuhh pentingggg!
hehe
:P

puteraduyong said... [Reply to comment]

go chelsea go!!
haha.. ;)

cheqwa said... [Reply to comment]

haha,,semangat sunggoh yea mish ^_^
cantiklah gambo ;)

said... [Reply to comment]

merahhh...!! merahhh!! hehe....

;P

diana said... [Reply to comment]

calit sikit!!!
heheheh

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

pin pin.. pergh.. same la pulop..minat the blues walopun skrg asik kalah ajer..jumpe member2 harus kena bahan kaw2 pnye gara2 the blues.. tapi mood warna skrg merah.. ades.cane tuh..di persimpangan pulak kan.. haha.. skuad bola lain.. bau lain.. kan3..haha

Nazifa said... [Reply to comment]

sy merah gak..red warrior je :)

muhamad hanif said... [Reply to comment]

oh,

fanatik ke ni ?

alif haris said... [Reply to comment]

MU !!! glory glory MU ..hehehe

mish memang hot pn .. hotdog hahaha

Wanita2u said... [Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..baju tu macam jersey kelantan jer mek..hahaha...

ooooo..kiter lawan la ni ek..pok dahi sutir

al_hakim said... [Reply to comment]

haha..same la pulak kita kan

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

haaa,yang ni kite team.haha