Tuesday, September 27, 2011

Lelaki Cinta Game dan Bola

  • Sanggup berjaga malam, tidur lewat untuk main game. Aishh. Ace kalau ada anak nanti, sanggup tak berjaga lewat malam jaga anak eh. Ops!
  • Dating yang 5 jam dipendekkan jadi 2 jam sebab nak kejar bola kat tv.
  • Sanggup pergi cyber café untuk online game bila internet kat rumah down. kalau mak suh beli kicap sebotol pun liatt giler nak keluar.
  • Bila dah layan bola. Mesej awek pun bo layan je. haishhh. Awek kena la paham-paham time ni. sikit sakit hati la sebagai seorang awek. Haha.

Itulah dia bila lelaki yang cinta game dan bola bercinta. Ades. Annoyingkan? Annoying macam mana pun, hati dah sayang. Turutkan aje lah. Hoho…

Kat mana-mana pun Mish pergi mesti Mish jumpa lelaki-lelaki macam ni. haishh..kalau bab giler game tu, sampai sanggup duk terperap dalam umah cuti hujung minggu dengan melayan game. Mak aih..mau terkeluar kot bijik mata. Duk mengadap game aje kejenya. Mana la tak merajuk si makwe. Haha.

Yang giler bola pulak. Pantang keluar ngan awek, mesti ajak makan kedai mamak. Kedai mamak kan biasanya layan channel bola. Bila mata dah terpacak kat tv siaran bola tu, awek kena culik depan mata pun tak sedar. Ahaks.. over lak ayat ai eh.

Tapi,palinggg seronok bila pasangan tu ade minat yang sama. Sama-sama minat bola. Sama-sama minat game. Pheww. Mesti best kan. Haha. Best la sangat kot..erk..

Psst~
Mish nak cari lelaki yang minat korea. Ada ke? haha.

ini entry tengah-tengah kebosanan. mesti korang baca pun bosan kan?hahahah


15 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

minat korea?ada2..akak ada kenal sorang!hehe

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

den tak minat bola, untungnye awek den.haha

emieysandra said... [Reply to comment]

dulu pernah, camni la. lelaki minat bola. huhu. tapi nsib baik, leh control emosi ag :)

apik pehe said... [Reply to comment]

lelaki minat korea?aaaa...hehe..ader jer mek..tapi sudah dimiliki..hahahha

ain revival said... [Reply to comment]

ain minat bola..xkisah pun dpt y mnat bola jgk..hehehe

tp xsuka y suka main game !!!

Umie Artoqiemie said... [Reply to comment]

aku tak berapa suka lelaki yg addicted ngan gaming =="

siti kektus said... [Reply to comment]

Main game minatla, bola? Err. Kurang sgt2.

Nsb baik beliau bkn peminat tegar bola. Heheminat tegar bola. Hehe

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

seronok la jugak kot kalau sama-sama minat bola. lg seronok kalau team lian2. u ejek i, i majok dgn u..wakekeke.. tetibe je mcm ada pakwe bola kan. ades &%#@%&*!!

diana said... [Reply to comment]

akak dengan suami ada banyak minat benda yang sama..
bola,ronda2 naik kereta,
baca surat khabr,
makan sup..
banyak lagi la..
ekekkeke

Arif Aiman said... [Reply to comment]

apa salah lelaki tuk meminati bola
>.<''

game bola kan tak ulang2 dah..
n,, bola mcm fesyen laa,, kalau tak ikut.. mmg ktinggalan..


oke.. yang game terperuk dalam bilik tu mmg salah! haha ;p

LittleGurl said... [Reply to comment]

taw tape mish. kite kadang kena buat taktau je kalau mlm ade bola. tggu jelah bile kita dah nak tido barulah sebok nak sms pulak. mule2 bercinta dulu rasa saket hati kot hari-hari bhahahahahaha tapi lame-lame, hai dah tak makan hati dah pon. dah terbiasa. dengan kite skali minat bola, kalau pegi stadium jerit-jerit tak hingat dunia. wakakaka ;D

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

minat laki korea ek....ramai kot yang lawa2..uhuk :P

Izzuddin Fauzi said... [Reply to comment]

Hang cita pasal bf hang ka cik najihah... oit.. datang belog aku meh... suda baru maaa~~~

YOUsoF said... [Reply to comment]

Untuk makluman, ini adalah sedikit luahan hati tuan blog ye kawan².. ;D


Kalau sama² miknat game dan bola, boleh lah sama² kena culik.. hahaha

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

erm kalau die tengok bola tak libatkan kite takpe tp mesti kene heret gak dok tepi die time die tengok bola.. adehhh