Wednesday, September 14, 2011

Lelaki Banyak Cakap?uhh...Annoying Betul kan??

Tiap-tiap hari rutin kerja tak pernah lain. Sama je. rasa bosan la pulak. Ades. Kerja pun dengan orang yang sama. Aih..rasa macam nak suruh rakan sekerja tu tukar muka hari-hari. Boleh? Haha.

Back to our main topic.
comel tak baby ni??anak ai ni..percaya tak?hahaha..comel giler-gilerrrrkan. anak sape ntah ni ai cilok kat google. wuhahahaha. besar nanti talk less tau dik..hehe

Kalau perempuan tu memang sinonim la dengan banyak mulut, banyak cakap, mulut murai, mulut kepoh apa semua kan. Tapi ni kes lelaki lak. Erk..><

Lelaki banyak mulut? Oh man. Teruknya.

Lagi teruk sekarang ni is, hari-hari Mish berhadapan dengan lelaki macam ni. Bukan lelaki-lelaki ok. Tapi lelaki je. demm giler. Hari-hari kerja dia mengata walaupun sebesar kuman. Kalau tak de orang untuk dikata, dia asyik duk cerita kisah-kisah lama dia. Even dah sepuluh kali dia cerita benda tu kat Mish. Omaigod. Sangat stress ok.

Rasa penat sangat telinga ni. Korang tau la kalau lelaki bila dah terlalu banyak cakap. Memang seratus kali lebih teruk dari perempuan la. Nauzubillah.

Jom sama-sama pikir,
  • Siapa la jadi bini dia nanti eh. Konpem dia kena kawen ngan orang yang pekak kot. Baru tak muak dengar cerita dia. Opss, sekali dia jadi laki aku. Ohmak!!taknakkk!!  
  • Macam mana kita nak sedarkan dia yang kita tak suka dengar cerita dia tu. Rasa macam dah hafal dah jalan cerita hidup dia. Sangat laaaaaaaaaa banyak kali dia cerita.

Susah kalau terlalu talkative. Kang tak layan kang merajuk patploh hari. Pheww..T_T

24 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

mek..u ckp r lebih2...
sok tgk ur hb yg bnyak ckp..ouuchhh..hhihi

YOUsoF said... [Reply to comment]

Orang kata membenci sangat, karang jadi suami sendiri... ;D




Kalau Usop buat² tak tahu cerita yang dah diulang tu.. Tapi kalau dah lebih 2 kali, buat² tak dengar je la.. Tukar topik dengan pantas.. Selamat mencuba ye Mish!

nick dot anis said... [Reply to comment]

budak tu comellllllll

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Owh..faham kesengsaraan Mish. Tak tahan gak dgn lelaki bermulut puaka. hehehe

diana said... [Reply to comment]

lelaki jenis gitu biasanya...
~penting kan diri..
~susah terima pendapat orang
~belagak bagus(dia je betul)
~kurang kawan

nelly said... [Reply to comment]

haha .setuju !! lelaki banyak cakap ? eeuuww ~

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

ada setengah lelaki memang cakap die ngalahkan budak pempuan...x suka makkkkk. :P

Akeyla Frr . said... [Reply to comment]

Hahaha :3 Sabaa je lah ya kak lolly ? :)

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

belalang ada sorg kawan yg mcm tu...tp dia tu ala2 lembut sket la :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

dia akan dpt pasangan pendiam..

padin said... [Reply to comment]

lempang je mish, ekekee..

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Jangan benci-benci sangat .. kang tetiba jadi boipren awak ..huhuhuhuhu...

Wanie said... [Reply to comment]

sape tu mish?susah nak ubah perangai orang..huhu..kalau layan besa2 pn die ckp bukan main lagi ye?

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

nuru ske jep laki talkative neh ahhaha..baru ade yg layan nuru ckp hek9!~

Nazifa said... [Reply to comment]

nk gelak boleh?

HAHAHAHAHAHAHA :p

nuriz said... [Reply to comment]

lelaki kalau mulut banyak yg jenis peramah dan suka melawak tu best jugak, tapi kalau jenis suka mengata dan lazer emmm memang tak best hehe

Cik Miera said... [Reply to comment]

erk.. i ase u kene jd mulut laser sikit la.. ckp u dh boring dgn cite dia. kalau u diam, dia ingt u suka dengar..

Cik Aish said... [Reply to comment]

hehe..sama la..aish pun kureng ngn lelaki yg byk ckp...ahaks.

apik pehe said... [Reply to comment]

oyak jah terus terang mek...

MaiRa QuEeN said... [Reply to comment]

betul-betul..kalau wat ketupat lagi dasyat pada pompuan..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sy tau la sy bnyka ckp..sory la..hehee

layan je selagi mampu jihah^^ cool ye

missSenget said... [Reply to comment]

pmpuan byk cakap pn annoying jugak..

tapi yu tak..

kekeke.. :P

alif haris said... [Reply to comment]

malas la alif nk ckp byk2 cmni.. haha

iPai said... [Reply to comment]

lelaki tuh selesa dgn mish kot .. tu pasal cerita tuh .. heee .. layan aje2 . hehe