Tuesday, September 13, 2011

This Is V.I.R.U.S Punya Pasal

haip! konichiwa !! kap pom kappp. ikan siakap!! haha.


terasa lama sangat tak update blog. bila dah lama tak update akan timbul rasa malas. bila timbul malas akan mudah dijangkiti bakteria malas. bila dah dijangkiti bakteria tu terjadi la sindrom-sindrom malas. inilah dia kuasa virus MALAS.

haip..tengah-tengah taip keypad M lak rosak. cait. kena tekan kuat macam nak sembelit baru dapat tekan nih. hampeh.

keypad 'M' pun dah rosak. makin la menjadi-jadi virus nih. nak taip panjang pun mati angin. aih. see you guys. sorry tak dapat nak balas jejak sangat skang. bizi lol.

14 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

busy melayan virus ek yunk..hihi

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

patutla da jarang sangat tengok entry emo hang,haha

cheqwa said... [Reply to comment]

rindu mish... :')

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha...bizi beno dia..duk tekan2 huruf tu jangan la sampai terberak yer mek..hehehe

Cik Aish said... [Reply to comment]

huhu tu la dia klu dah hari2 ngadap ubat2, sampai update pun berkenaan virus dan bakteria..hahahaha

laskar pelangi said... [Reply to comment]

amboi! comey ngat pakai spek itamm! eiuwww! mishhh sht? slmt ari raye dear~

eiela said... [Reply to comment]

virus yang nih memang bahaya nih. Kalau melekat jenuh nak baik.

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhahaha..MALAS :P

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

kita serupa (rase cam nak nyanyi lagu tu je kan? :) )

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

busy2 gak...jangan lupa hupdate cita yang best2 au..auuu.. :P miss u :)

iPai said... [Reply to comment]

bz ye dia .. hee, kerja elok2 ye

merahitujambu said... [Reply to comment]

g scan virus tu..bahaya./=p

YOUsoF said... [Reply to comment]

Pandai² la cari penawar tu ye Mish..


Boleh je taip panjang², tapi jenuh sikit la sebab nak elak gunakan perkataan yang ada huruf 'M'.. ;D

Woofer Storm said... [Reply to comment]

virus malas sy pun dah terkena..heheeee