Thursday, September 22, 2011

Terjatuh Longkang Hingga Hampir Koma.

sob sob..
hingus meleleh pun tak terasa sebab sedih sangat nih.
air mata keluar bagai air pancut pun tak terasa jugak sebab sedih la.
sedih sangat-sangat nih.
sedih bagai sedih.
sedih sedih...

ntah apa-apa ai merapu kat atas tu. hampeh. straight to the point.

tadi pagi, masa Mish nak pergi kerja. Mish jalan ngan tebolahnya bak kata orang klate. means jalan macam orang nak cepat lalu terjatuh. boleh pulak tak perasan longkang berlumut hijau kat depan mata. hampeh toi la lumut hijau tu.

itu tak de la thrill sangat setakat terjatuh lam longkang kan? ilek la. haha. yang menyeramkan plus mentaksukakan is!! my cute notebook nih terhantuk dengan kuatnya. ya ampun, azabnya notebook ai..sob sob.



bila buat medical check up ke atas notebook nih, terkesanlah sesuatu yang tidak sedap mata memandang. bukak satu folder saja dah makan berminit-minit. lepas tu tetiba je NOT RESPONDING. hampeh tak? grr...manja tol la teknologi skang. aiseh...

skang ni kalau nak online pun tak boleh bukak 3 tab. kalau tak sampai ke tua la dia loading tab yang lebih dari dua tu, hampesss.

psst~
ini entry untuk cover entry lepas geram tadi. haha.

u olls..bak duit seribu sorang boleh? nombor akaun nanti Mish inbox kat FB. hua hua hua.

17 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

bak sni no akaun..
tp bukan nak masuk duit la..
saje nak wat koleksi no akaun bnyk2..lalala..

sian u yunk...lain kali jln leklok ek..

Sofya said... [Reply to comment]

ish suspen ja.. ingat apa tadi..
luka tak?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

ka ke dik?haiya...rosak kena antar repair tu

Wanie said... [Reply to comment]

jalan dak ingat pakwe camni la jadinye..mish kan banyak ubat, bagi la die telan sebijik dua..hihihi

nape jatuh boleh effect loadg lak?huhu..pelik bin ajaib..

emieysandra said... [Reply to comment]

ingt Mish yg yg hampir koma, dh capai hp nk col..ehehe, rupenyer notebook.


eh..mish ok x ni?

siti kektus said... [Reply to comment]

nasib baik bukan muka yg calar. kalau tak, jatuh saham nanti. hehe ;p

Woofer Storm said... [Reply to comment]

laaa.ciannya,tkpe dah keja kan??tkat netbook tu sekelip mata je pun mampu beli sony vaio lagi kan??heheee

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

1000 sorang ? Bolehh...

Boleh blah la Mish...wakakakakakka

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

auch, mcm mana leh jatuh, len kali jalan tuh carefully keh dear :)

kocix! said... [Reply to comment]

aloh2 kesiannye..
kesian laptop tu.heheh

Arif Aiman said... [Reply to comment]

takpe kakcik.. bkn salah kakcik. slh longkang tu kan.. spe sruh ade kt depan :p

muhamad hanif said... [Reply to comment]

errr.. macam tu ke ?



lalalalala

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

isk isk suke nak tebolah ek.. hihi

tempat mish tu letak apa2 broadband pon tak leh jalan ke? la la la la

Nazifa said... [Reply to comment]

alololo.cian nye...meh i bagi notebook menan kt u...

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Hehe sian kat Mish. Lain kali ati2, nsb baik laptop yg rosak, kalo tuan punya bdan yg btl2 koma, mcm mana tu?

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..masuk longkang..hahahaha

alif haris said... [Reply to comment]

hantar la repair mish .. mish kan byk duit dah hehehe