Monday, September 26, 2011

Erk..Azabnya Beliau Mati.


AMARAN!!

MEREKA YANG GELI-GELI JANGAN TENGOK. SEBARANG KEGELIAN ADALAH ATAS TANGGUNGJAWAB SENDIRI!!

Haha. Dah macam filem seram je ayat kan.

YARKSSS!!

Sob sob. Malam ni jemput datang umah eh. Ada tahlil untuk cicak ni dan rakan-rakan cicaknya yang lain. Mereka dipercayai meninggal semasa sedang berusaha mencari makanan. Malang tidak berbau. Sebab malang tak pakai perfume. Haha.

Ni cicak yang kelima ditemui mati dalam keadaan tragis ni. cicak yang mula-mula Mish jumpa telah meninggal akibat tersepit di celah almari baju bilik member. Haha. Rakus sangat nak amek baju sampai cicak terkorban.

Padan muka cicak. Dah la berak merata.taik ko yang itam putih tu bersepah-sepah tau tak? Grrr. Ini la hukuman buat mereka yang mengotorkan rumah. Berak merata-rata. Kebersihan tu sebahagian daripada iman tau dak? Ish.

Bila tenung balikk..kesian ko kan cicak. Mati sekor-sekor. Anak bini ko mana? Ni ko mati ni, siapa nak bagi anak bini ko makan. Mesti sakit kan ko mati sebab semut-semut tu gigit ko. Hurmm…tu la, lain kali jangan sakitkan hati orang dengan taik hitam putih ko tu. Kalau ko nak pinjam tandas, aku bagi. Aku izinkan. Asalkan ko tarik flush setiap kali membuang ye.

 Ish..Bagi ceramah, bagi pinjam tandas segala bagai pun bukan jenis reti bahasa melayu cicak tu. Maka, korang-korang yang membaca ni tolong jadi cicakla kejap ye. Haha. 

Larikkkkk dulu. bye!!

19 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

senget nye nurse..
apsal xrawat die dlu..
wat bedah siasat dlu..hihi

muhamad hanif said... [Reply to comment]

kenapa cik nurse tak buat cpr dulu..

lalalalalalaa.

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Euuwww.. nurse xnk buat post mortem atas mayat tersebut? siasat punca kematianya selain dr tersepit di pintu almari. haha

Arif Aiman said... [Reply to comment]

kes bnuh nie...

btw.. kn elok cicak pndai mmbca..

fiezah91 said... [Reply to comment]

betul x mish ni nak bagi nasihat kat cicak. aiseh. hahaha

adwafarahin said... [Reply to comment]

eiiii geli! geli! geli!

@_@

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

gile.den ingat orang tadi.haha

apik pehe said... [Reply to comment]

mekkk..nga cicak pun tak puas hati..hahahha

khairul said... [Reply to comment]

selamat di alam barzakh hehe

ishiko said... [Reply to comment]

rrhh... last week masa nk ngemop ada cicak dalam mop..
euuww euww

ishiko said... [Reply to comment]

rrhh... last week masa nk ngemop ada cicak dalam mop..
euuww euww

ishiko said... [Reply to comment]

rrhh... last week masa nk ngemop ada cicak dalam mop..
euuww euww

diana said... [Reply to comment]

napa tak ambik buat goreng??
ekekekek

Cik Jannah said... [Reply to comment]

haha. cicak pun jadik mish ni. hehe

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

mungkin tgh jadi cicak skrg sbb dpt paham ape mish bebel..haha

L said... [Reply to comment]

hohoho.. cicak oh cicak..

dah solat ke belom?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Sengal betul budak Mish ni...

Eh,,cicak tu kan "goreng pun sodap" wakakakaka

YOUsoF said... [Reply to comment]

Tragis betul kes kematian ni. Makan besar la semut² kat rumah Mish... ;D

cheqwa said... [Reply to comment]

hahaha,kesian cicak!family cicak!kekekeke