Monday, November 1, 2010

Sayang Aku Buat Kamu!!

dude!! babe!!
huawaaa..mekasih lol..jenguk-jenguk blog hangit Mish ni..

ada sayang..
ada rindu..
ada cinta buat kamu-kamu yang datang

ok..Mish tak nak bangga..bongkak..tinggi diri..
tapi hakikatnya..
Mish harus ada rasa itu..
sebab Mish terharu..
masih ada secebis sayang kamu buat aku..Mish..
buat aku kuat hadapi sukar..
buat aku ringan lempiaskan kata..
juga selalu membuat aku senyum di kala duka..

kadang-kadang ada masa kita di atas..
ada juga kita di bawah..
kadang-kadang kita di awal..
ada juga kita di akhir..

selamat tinggal pada Oktober 2010 yang menebar seribu coretan
dalam kisah, sejarah dan susur hidup kita.
alhamdulillah..
kerana sehingga ke detik ini..
aku masih boleh bernafas..
melihat dan menghayati..
kehidupan realiti yang pasti.
sehingga ke detik ini juga..
dalam sedar atau lena..
sudah 5 bulan aku hidup sebagai blogger..
blogger yang tidor tak mau..
pencen pon segan..
aa..ada ke peribahasa tu?
paper pon..sepanjang ukiran 5 bulan ni..
selalu ada kamu yang kuat kan Mish untuk hadapi sukar..
ada kamu yang selalu ceriakan Mish di kala kelam..
juga ada kamu disaat Mish perlukan pendengar..

maaf pada mereka yang tak terjejak ek..
mood Mish ok je..tapi malas ngah merajai diri ni. 
datangnya November bermakna...lagi 4 hari Mish praktikal..
sebelum balik kolej untuk exam..
aduuuss..
series tak prepare paper pon lagi.
hurmm..

eklas dari...Mish


18 comments:

BENA said... [Reply to comment]

ohoooooooo. dah nak abes praktikal.pastu masuk kolej kan kan ? dan mesti jarang on9 kan kan? huk huk huk

BENA said... [Reply to comment]

cop2!! tahniah walopon baru 5 bulan. agak pemes jugak mish ni. cewahhhh. hehehe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..uit mishhh..aper gambar duk bertenggek cmtu?
hahaha..saket perot ek

missSenget said... [Reply to comment]

yunk..

gmbr comel~
style laa cangkong gitu..

hakhak..

alienelliz said... [Reply to comment]

mish..gmbr tu leh amek? nak wat entry sbb ad org kne praktikal..haha =P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

good luck for the exam...untung nye Mish dpt luahkan apa yg Mish rasa di blog ni..akak pula sebaliknya..

segala beban perasaan dan kedukaan akak terpaksa pendam..ia amat menyakitkan.

najihah sahami said... [Reply to comment]

BENA :

hoho..bena sayam..jangan la sengal sangat..ish...

aah..kurang la sikit t aktiviti sihat ni.hehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik pehe :

hoho..itu gmbor hot lorh..hahaha syhhh..

najihah sahami said... [Reply to comment]

missSenget :

tu la..i pon rasa style..ley masuk melaysian next top model x??haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

Lydia Miza(Aidyl Azim) :

mekasih kak..ish..akak cuba la luahkan kat rakan rapat kalau akak segan nak luah lam blog..k..

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Huhuhuhu..kalau Mish tu tetaplah Mish jugak.. Last entry mesti nak letak gambar comel dia tu.. hikhikhik

Selamat berjuang utk exam yer sayang

najihah sahami said... [Reply to comment]

Suara Kalbu :

haha..mekasih kak idaa~

Fello Ariza said... [Reply to comment]

enti yg baek mish~

tapi...


pesal posing cangkong~

sangat sadis T_T

hahak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Mish ok ke hari ni?akak sayang mish...

suzie rahman said... [Reply to comment]

haish..pas ni kna say gud bye bw..hik2..pdn muka mish..werk2.. stdy rerajin sayam

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

dh nk praktikal?? congratez dear..
anyway, i'm visit ur blog ya,, keep in touch always:)

Nurul Aida Shafiena said... [Reply to comment]

kaka.. tahniah tw.. gamba tuh kt mna? akak comel.. :)

Black_roses92 said... [Reply to comment]

salam.. wah!! rindu and sayang buat akak bucuk kita sorang ni.. xmo la sedih2 ye.. all the best tuk exam.. kita jrg on9 skunk.. huhu.. anyway, hv a nice day.. ;) keep ur smile aw..