Tuesday, November 16, 2010

HangOut with my lovely 5J....11/10

hai peepS~!!salam sayang plus rindu tahap gaban kat kamu semua..wuhahaha...tak online blog seminggu rasa cam setahun..adess..ketat punye rindu ni.hehehe...konon nak tinggal lappy coz nak fokus stadi kan..hakk tuih je..tak de nye stadi kaw-kaw pon..haha..duk gosip plus wat taik mata je lebih...

alhamdulillah, exam bole jawab la cincai-cincai..walopon ada satu dua soalan yang boleh dikatakan tahap mengom coz tak logik..tapi ni la realiti..aihh..merapu lagi aku ni..hahaha..well my deariess~thanx sangat-sangat tau coz sudi jenguk blog mish ni..at least..ada gak pengunjung..spesel thanx wat kamu-kamu yang sudi drop komen..mish rasa mish dah jejak semua pengkomen tu..kalau tak de..eerr..terlepas la tu..hehe..

seperti yang telah dijangka..dan yang Mish tunggu-tunggu..perjumpaan geng 5J....dah hampir 5 bulan tak jumpa..giler rindu kot..haha..abis emax belah tengah hari..petang tu jugak kami hang out..wahahaha..nampak sangat kaki berderap..hee~common tempat lepak kami tak lain tak bukan Sogo, Masjid India dan Times Square..haha..ntah paper kan...

jom layan gambar kami..hee~lama tak expose kan..kan..kan...hee~!!

ni time dapat uniform ngan kasut baru..haha..the 4J yang bajet badang ngan rakusnye panjat bukit tu untuk sampai ke hostel..paling gagah..tu..si ain..yang bawak 4 kotak kasut..haha..dia yang paling bising..adess...

weehaaa...posing time..Mish tak nak kalah ngan Suzy ni haa...



 hoho..ini snowman kami..orang tak abis bukak plastik lagi tu.kami dah serbu dulu..waddefish btol..kan??haha....


 oppss..posing-posing kat reben besar lak..haha..ngan si Ain Santek..adess..


 still ngan ain santekk..haha..happening giler snap gambar hari tu..pedulik r orang nak cakap kami sewel pon..yang penting gambar kami cun..haha..giler keji ayat kan??lalala~


 ni time kat Masjid India..opss..Suzy..jangan marah i taruk gambor ni k..ni je yang paling cun ari tu..haha..


 kat eskalator SOGO..haha..posing tetap posing hatta ramai makhluk time tu..wahaha...Si Ain, Ika ngan Hani~!!

haha..last..ni la kami bertiga..tinggal 3 orang je time hang out kat TS..sebab lagi dua J dah chaw dulu..aduss...



ni gambor before balik..ngah ready nak p celebrate my choc birthday..hahahaha..

haha..sekian saja entri bergambar dari Mish...semoga kamu muak plus loya tengok gambar gedik kami...

btw, takut malas nak post dah pas ni..Mish nak ucap Salam Aidiladha wat semua geng kamceng Mish Lollypurp okie......hahaha......

12 comments:

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

salam aidiladha untuk mish juga..

eh mish.. tu baju ngan kasut apa ek?

laskar rainbow said... [Reply to comment]

selamat ari raye mish =)
pewit! kasi adiah pe kat besday boy??hehehe

padin said... [Reply to comment]

hahaha korang memang pandai bergaya di depan kamera, ekekee

5 bintang..

apik pehe said... [Reply to comment]

selamat ari raya..maaf zahir batin..simpan daging korbe ko apik sikit deh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Selamat menyambut Aidil Adha Mish...miss u so much.

suzie rahman said... [Reply to comment]

comel kmu yunk

Fello Ariza said... [Reply to comment]

haha..

owh..

ni lah geng 5J dier..

:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

nadzirah aqilah :
baju ngan kasut uniform nis..ntuk sem depan~~hehehe

laskar rainbow :
something yg bese2 je yunk..hee~

padin :
waa..padin bg 5 bintang...auwww...bangga seyh..haha...dose2..trbangga diri..ish~

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik pehe :
hahaha..xsey eh..apik kikis daging apik sendiri la yep..

Lydia Miza(Aidyl Azim) :
miss u too sis~salam aidiladha!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

suzie rahman :
haha..kembang idong ni..huu..jz like u la lalink..

fello ariza :
yepp..ni la kami nye 5J..xlarat nk upload bnyk gmbor ni..kang ad yg muntah..haha

sui nawi said... [Reply to comment]

Slmt hri raya eiduladha juge...

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

mish comellll!!