Saturday, November 20, 2010

7 Hari Yang Syok!

tengok jam..12:35pm..uhh..ada lagi 11 jam lebih sebelum my syok tu berakhir..uh..masa sangat mencemburui..hak2..ape kes ngan 7 hari?huhahaha...act, my choc dapat free birthday call sebab birthday dia pada..**sila kira sendiri..hehe...alah..kalau korang pengguna celcom pun mesti korang dapat kan..so, nonsense lak i nak war-war kan mende ni..haha..

well, long time kot tak kuar citer sal chocolate boy ni..mungkinkah flower boy?aaa...haha..aku tau dia dah lama tak stalker aku pas kejadian itu hari..so, ni la masanya i nak talking-talking sal dia..harap-harap dia tak tau..lalala~

serius weh....sepanjang 7 hari 6 malam ni, bangun tidor pun sengih-sengih kambing,,nak bagitau happy la kononnya..ceit...sangat mual kan dengar statement i..mesti ada suara sumbang nak cakap yang ala..masa kapel, sume best, tengok esok-esok kawen..common word la lalink..mana ada mende perfect kat dunia ni..opss..tetibe emo sendiri..haha..

habis je gayut, nset jem..tetibe jadi kaler pelangi..wallpaper i pun jadi cam kartun...damn!nset pun tau jeles..nampak gaya i kena angkat baru ni..Aino pun okai..Xperia x10 Pro pon santekkk!!padan muka kau nset..haha..Mr. Nuff..cepat kasi i duit bertimbun-timbun...


k lah..tu je nak bagitau..fullstop!

psst~
entri ni memang ntah hape-hape sebab i tengah panas ngan somebody..hot like chilly..!

10 comments:

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

yg bce entry ni pun tgh hot taw..hihi..

eskrim sekebat bak mai !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

salam
jgn panas2 my dear..cool mcm sis..hehe

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

alala..
romantik sgt2!

Bulan said... [Reply to comment]

eheee..
ni ke irfan u darl?
ahakss

MIMIE AIZA said... [Reply to comment]

haaaa.. bahagia nyee

apik pehe said... [Reply to comment]

hak hak..ciannyer dia..len kali guna jer public phone..pakai line tiang api..

owoss..u marah kt sapo plok ni?

suzie rahman said... [Reply to comment]

hih gayut2 siang mlm r ni erk

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

cool dear..encem pakwe..hehe ;))

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

mish nk suh keen pnggil bomba ke?? biar ilang pns skit.. kih3~ ^_^
alololo~ relax yep.. sabo2. ^_^

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

pheewit !!^^