Friday, November 19, 2010

Shade Contest by Sab

sangat-sangat lama tak join kontest yang kena tepek-tepek gambar ni...hehe...kebetulan pulak cik adik manis Chikako tagged Mish untuk join Kontest Spek Mata Itam...nama saintifiknye Shade Contest..hoho...due date untuk kontest ni 15/12/2010..so, banyak masa lagi kalau u olls nak join..

so, gambar yang dipertaruhkan adalah..jeng..jeng....

1st picture..

gambar ni masa Mish pergi family holiday Jabatan Farmasi HSNZ..kat Pulau Kapas..2 hari 1 malam..sesuai la i gedik-gedik ngan spek itam i kan??pasal kat pulau..haha...memang gempak kot..time ni orang lain sume pegi snorkling..Mish ngan si tukang ambil gambar je yang tak pergi atas yang tak boleh nak elak..huk..huk....haha..


2nd picture..

ok benar..ni lam kereta...dalam kereta pun harusla menggedik...konon cuaca panas..so, pakai la spek itam..silau u..macam la i yang drive..kah..kah..jangan keji i okey..dah memang i gedik..macam la korang tak de gambar pasan cun masa lam kereta..kan??lalalala...ni masa nak pergi Kelantan...tak pergi ngan famili k..pergi ngan supervisor and housemate je..excited kot coz 1st time nak pegi jalan-jalan ke Darul Naim nih..hahaha..

mish nak tag erza, bulan, anith, ckin dan shud...moh join ye geng..lain pon ditag...sila join ye...hehe..kalau nak join klik sini atau link lain kat atas..

sekian je...i bebel separuh mati..lupa lak ni kontes..haha...btw, syarat-syarat lain cam follow Cik Sab dan Cik Mok nye..done!banner kat sidebar akan dipasang..komen akan diberi selepas i publish..i memang ada blog dan ini blog i..i memang warganegara Malaysia ok..tengok muka je cam mat salleh..hahaha...wekk...fuhh....selesai..

doakan i berjaya k...!

psst...~
haha..gempak gitu kan..dua keping terus i bantai..ye la..berkepuk-kepuk dah gambar-gambar tu sume lam folder i..daripada biar bersawang..baik i publish..wuhahaha...sangat gewdix..yeww

menang ke kalah tu adat pertandingan kan...i memang dah redha ngan kekalahan..hak2...lagipun Mish memang suka join kontest yang kena tepek-tepek gambar ni..secara tak langsung Mish dapat taruk picture sendiri dengan alasan yang sangat kukuh..haha..so, jngan pertikaikan kenapa Mish letak gambar untuk entri ni ok...penganjur yang mintak..haha..sekian..

..

9 comments:

biskut said... [Reply to comment]

kaum adam boleh join tak contest nih...takat join tayang spek mata nih senang jer nih..hehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahhh...bergaya la sayams..huhu

zirconia said... [Reply to comment]

gudluck kontest :D

sab said... [Reply to comment]

ok. all complete. tq:)

wish u gud luck. hee :)

keep in touch always.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

salam..wahhh sangat2 menarik..sis nak join gakla..hehe

padin said... [Reply to comment]

serius, gambar first - comel! Anda comel. wakakaaa gud luck ya mish..

najihah sahami said... [Reply to comment]

biskut :
boleh je..jom la join..xsusah pon..hehe.

erza :
haha..bukan bergaya la u..gediks lagi seswai kot..hahaha

zirconia :
thnx dear..meh la join skali...

najihah sahami said... [Reply to comment]

sab :
hoho..thnx sab!

Lydia Miza(Aidyl Azim):
mmg menarik pon ni sis...jom la join...hehe

padin :
haha..ngade la padin..aihh...saje je tu..nk gediks2...

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

comel la mish...good luck ye!!