Thursday, November 18, 2010

Kian Pupus

12hb Nov,hari last paper, petang tu kami geng 5J sepakat la nak kuar wat girl`s hang out...alkisahnye..ada beberapa orang dari geng 5J nak cari shawl la..tudung syria la...macam-macam nafsu berbelanja mereka..hak..hak..then, ahli lembaga pengarah memutuskan untuk outing kat Masjid India dan sekitarnya termasukla Sogo.

so, Mish sebagai ahli menurut je la..sambil-sambil pasang angan kalau ada tudung kaler pink atau pepel, ingat Mish nak angkat la sehelai kan..hehe..err..jap..Mish nak cari tudung k...tak kisahla bawal ke, manjalara ke, air mata ke..yang penting tudung. Mish tak pakai shawl k..syria apetah lagi..aih...bukan demand kot...dan bukan la tak up to date..penting ke up to date??err..tapi Mish kalau pakai segala jenis tudung yang kunun up to date tu..ish.mau lari semua jejaka..hak..hak..macam belon kot muke i..auww..malu..! (plus-plus my choc talak suke shawl u..uhh)

jalan punye jalan, round punye round..hampeh...setiap kedai, gerai dan ape-ape je la korang panggil..semua penuh ngan tudung patern baru ni..nak jumpa tudung manik sehelai pon cam sakit. owh, manjalara, air mata, mata lalat..mana ampa sume pegi hah....syria dan shawl dan ariani tindas ampa ek??aduss..merana hati pasang impian tinggi-tinggi. 

masuk satu dua kedai..keluar..masuk lagi...keluar..kat penghujung jalan TAR tu baru la ada satu kedai yang jual tudung batu-batu ni..owh..dalam hati..owh..masih ada yang tak lupa diri..hak..hak..batu-batu die bentuk bintang-bintang..sangat nice kot..hehe...terus angkat kaler pink satu..

psst~
  • act, harga kat situ tak de la murah pon..lagi murah kat Terengganu kot.
  • suka tengok orang pakai shawl belit dan syria mudah sarung tu..tapi Mish belum ada level confident yang tinggi untuk pakai lagi kot..PERUBAHAN PERLUKAN KEYAKINAN..haha.
  • esok-esok kalau tudung batu-batu i tu memang dah pupus..mungkinkah Mish akan pakai telekung sembahyang lak untuk outing..?haha
ni ika ngan hani...mereka ni memang pencinta shawl berjaya..santek kan mereka..!muah geng..hak2..

i rasa i lagi santek pakai tudung biasa je kot..auww..perasan dalam humble..ceit ko Mish...haha...

hmm...apa kata selera tudung wanita lain??hehehehe..

18 comments:

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

mish kita sekapal! gomok kalo pakai shawl mmg cantik kot(perasaaaan kejap) tapi masalahnya cantek bila w/o spek! spek mata buat spoil~ sbb tu x leh pakai shawl.. buruk giler!!!

wachak said... [Reply to comment]

Biasa ar bila dah ada design tudung yg baru, yg lama sapa nk jual.

chantek lagi org yg pakai tudung bawal dari shawl per ... he33

Azmi said... [Reply to comment]

haha,,,
entah la kalau tengok sekarang ni semua pompuan duk pakai tudung segera tu..
hha..senang je kan..

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

akak pakai tudung bibik tu jer..senang cepat dan mudah hihihi

Dulu-dulu akak macam Mish gak. Duk pertahankan tudung batu nih. Menyampah depa duk sebuk2 pakai tudung ariani tu. Rasa macam bibik jer. Rasa tak sesuai langsung dengan muka bulat akak ni.

Tapi time changed. Akak dah mula selesa pakai tudung ni lepas akak just nak cuba2 pakai terus lekat sampai skrg. Tudung batu semua dah eksport kat emak akak muahahah

Bulan said... [Reply to comment]

hahaha..
i loike pashmina..ifa xsuke shawl..
muke jd cam belon..pashmina ok lg la..

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

kelihatannye mish lebih sesuai dgn tudung biasa je..=)

salam iduladha mish ....moge baek2 saje..

Along25 said... [Reply to comment]

mish la jadi tokey tudung batu ok x? hehehehehehhe supaya tak pupus lagi hehehehe~

anamizu said... [Reply to comment]

tp tdung bawal gak yg stil bertahan smpai skrg ^^

shawl is gojes tau ^^

apik pehe said... [Reply to comment]

hhehe..mish,mish lebih sesuai dengan tudung camtu jer..dah2 jangan tukar..heheh..apik x bagi..

aaa..tudung edisi lame kena tempah dulu

alexa yussida said... [Reply to comment]

kekekkeke/...layan je mish:D

BENA said... [Reply to comment]

ape kate cube try test jek mish . plz plz . HAHAHA =) nak tgk ckittttt mish pakai syria . AHAK =)


kot2 makin comel. mables! heeee~

t e m b u m e said... [Reply to comment]

laaaa
cube try
bume pon dulu takut nak pakai shawl sebab kene kritik kaw2 dgn bf
:(

pastu cube try yang pkai inner and shawl tu
boleh nmpk muke kurus jugak kalau pkai inner tu
pastu kene puji teros dgn bf
wink wink!

lom cube lom tau kan?
hehehe

padin said... [Reply to comment]

ok je mish pakai tudung biasa tu, ekekee.. kadang2 nampak kasihan bila tengok orang nak bergaya dengan tudung, nampak berat, berbelit2..

sekali terbelit leher, keh3 ok lagi, kalau ular sawa yang belit? miahahahaa

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

mish~~ pe kata pakai tudung cam time skolah dulu? ekekekeke~ ^_^

Cik Dara said... [Reply to comment]

hehe kite sekapal titanic mish..u jump i stay..haha

mmg xpndai pakai shawl dn xde satu pon.. lantak org nk ckp kuno,asal selesa..haha

zirconia said... [Reply to comment]

mish muka kurus pe. tapi memang susah dah nak cari tudung bawal. merana gak nak cari masa raya hari tu ;D

tapi ai pakai je semua. hahah.

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

cik tom xsuka pakai shawl..nmpk chubby..hehe..suka pki tdg biasa cam mish..comel!

Eman said... [Reply to comment]

nk tgk pic mish pakai shawll!!
letak laa pelissssssssss.
hehehhee..