Thursday, November 18, 2010

Banner Dari Bro Wanzi..thanx~

Salam semua...yeehaa..asal-asal tak de idea nak taip entri..tapi bila teringat lak kat jasa sorang blogger ni...terus je Mish muhasabah kan diri..tak leh bia otak selalu kering..orang berjasa, kita kena la hargai..kan??cewaah..babling cam nenek lak i ni kan??haha..sila jangan iyakan ok..i sembelih u olls t..wawawa...

ok...tak nak terkeluar dari landasan terlalu jauh..ermm..mungkin terlambat...dan mungkin jugak tidak terlalu cepat untuk mish publishkan entry penghargaan ni wat bro wanzi yang bersusah payah meng'create' kan banner ntuk kawan-kawan blog beliau..dan Mish tidak terkecuali..yippie~!!

perasaan?owh..harusla sangat bangga dan berbesar hati tau..gambar girl pegang guitar tu cam kena je..pandai tol bro wanzi ek..hehe...so, ni la die banner yang telah direka dan dihadiah khas untuk Mish..santekk bangat ni bro Wanzi..hehe..thanx tau~!!



tag2



kata bro Wanzi..tujuan beliau hadiahkan banner ni adalah untuk merapatkan hubungan sesama rakan blogger..yepp...sangat setuju kot ngan niat bro tu..dalam keadaan tak sihat pun bro Wanzi still tak lupekan kami-kami ni yep..terima kasih daun keladi ye bro Wanzi..semoga persahabatan sesama kita terus kukuh..aminn~

sesape yang nak berkenalan ngan bro Wanzi yang baik hati ni boleh la pegi ke umah beliau yang makin gah ngan dot com skang..
http://www.wanda2u.com/

jangan segan-segan nak pegi tegur beliau ni k..sangat ramah orangnya...hehe....

8 comments:

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wanzi memang baik kan...cantik+comel banner ni..cam mish..cik tom amik banner ni ye..hehe

gigi rongak said... [Reply to comment]

haha.. ni sbb xda modal update entri ke mish..wakaka..cun la gitar tu.. haha :P

YOUsoF said... [Reply to comment]

hehee bertuah badan... ;)

najihah sahami said... [Reply to comment]

Tomato Gurl's Life :

thanx tau cik tom..yg cik tom punye pon comell~

najihah sahami said... [Reply to comment]

gigi rongak :
haha..mana ade..mmg nak wat pon entri ni..cume xtau nak tulis camane..haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

YOUsof :
hehe..rezeki badan..adess..

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

mish! waa.cute deh kmu mkcik.
lg2 ngan gitar tu. HAHA.

zuera said... [Reply to comment]

bes ny..bes ny..