Monday, November 22, 2010

Happy Birthday Si Tomato!

Happy Bithday to you..
Happy Bithday to you..
Happy Bithday to you..
Happy Bithday to Cik Tom..


rasanya tak perlulah Mish nak cerita panjang lebar tentang blogger mesra alam ni kan..semua kenal Cik Tom kan??semua mesra ngan Cik Tom kan?kan??so, hari ni birthday Cik Tom yang ke 10+1X...sila kire sendiri k...

maaf lah Cik Tom..Mish tak de hadiah nak bagi..err..cukuplah Mish abadikan tarikh lahir Cik Tom melalui entri tak seberapa ni k..Mish suka kawan ngan Cik Tom ni..selain satu bawah satu negeri, Cik Tom ni humble je orangnya, tak de pulak berlagak cam orang lain walaupun femes..masa Mish susah, Cik Tom selalu tolong Mish..aduss..lebih-lebih lagi masa Mish nak tukar template blog kepada yang sekarang ni..lawa kan..Mish still simpan surat untuk Mish tu..hik2..kenangan kot..perghh..sentimental lak...ahaks~

k la Cik Tom..tak nak merapu panjang-panjang..kan Cik Tom terlebih touching lak..aduss...

  • harap Cik Tom sabar dan tabah ngan dugaan dunia ni ek sayang..
  • semoga pintu rezeki terbuka luas buat Cik Tom lepas ni..
  • sihat dan bahagia selalu tau budak tomato..hee~
  • hidup ni memang tak seindah fairytale..tapi sebenarnya lebih indah dari fairytale..make it k..
  • semoga persahabatan yang terjalin kat dunia maya ni berkekalan walaupun kita tak pernah jumpa...
jom pakat wish kat Cik Tom ye semua...sila pergi ke Tomato Gurl's Life!

psst~
ni bukan entri bodek atau tumpang glemer k..just something to be remembered...

6 comments:

Azmi said... [Reply to comment]

hepi bufday jgk untuk cik tom

biskut said... [Reply to comment]

ya sebagai ingatan rakan2 blogger.
nak wish gak utk besday Cik Tom..
Hepi Besday!

wachak said... [Reply to comment]

Nak tumpang wish dekat cni juga. Happy birtday cik tom. moga dipanjangkan usia + dimurahkan rezeki

p[A]n[A]d[O]L said... [Reply to comment]

eh2, bufday cik tom yg comel eh..

HEPI BUFDAY CIK TOM!!!!
semoga ceria2 slalu,
semoga comel sentiasa
semoga panjang umur,'
semoga murah rejeki..
semoga sumanya yg d hajati t'capai la hendaknya...
AMiinnnnnnnnnnnnnn... ^^

apik pehe said... [Reply to comment]

cik tom oh cik tom..
epi besday..umur smakin meningkat tua..tp kamoo dipanggil lg ciktom..hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tenkiu for this lovely entry dear..luv it!!

thanks jgk pada azmi, biskut, wanchak. cik panadol n apik pehe..