Sunday, November 21, 2010

Err..kenapa pink??

jap..jap..before Mish stat bebel panjang..ada siapa-siapa yang buta warna??err..tak kenal warna pink??okeh...sila masuk tadika semula k!


err..ada yang dah kenal pink???good...senang Mish nak bebel sal kaler kiut ni.opss..ni bukan agenda ntuk Mish tukar nama jadi Mish Lollypink k..tapi kalau u olls perasan la kan..nape blogger perempuan yang hot-hot semua guna kaler pink as their blog's background...(ok..grammar yang boloks!)


betul..sumpah Mish tak tipu..korang tengok blog Irene Marcello, Fatin Liyana, Liyana Lunia, Ailyl Rozana, Intannurulfateha, Mish Lollypurp..opss..tersasul..haha..kan..kan.background dan header dorang memang kaler pink kan??dah memang kena sangat ngan jiwa ,mereka ni kot..sume cantek-cantek plus kiut..jepun cakap..kawaii..hehe..












(maaf..just mentioned beberapa blog je..sebagai contoh..)

semua header ada gambar ladies kan....haha..just like mine..ouch..okey..i geng pepel sejati k!hehe...so, pas ni..kalau agak-agak nak femes plus glemer terlebey tu..boleh la cuba-cuba tukar kaler backround u olls pada warna pink ok!dan lagi satu perkara sebelum satu perkara..ahaks...semua nama-nama besar di atas mempunyai huruf L..so, apekah kaitan??cis..abaikan segala ke 'nonsense' anku ini...


owh..dunia blog kenapa harus pink??err..pink ni bawak tuah ek ladiessku??haha..takpe-takpe..kang zaman pepel lak..kui..kui...majulah kaler untuk blogger!wohooo...tata!


psst~
teringin nak tengok blogger lelaki guna warna pink sebagai warna background diorang..jap..cuba bayangkan blog zaer ngan apiklidi kaler pink..wow!

23 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

salam..sis ada rupa jepun tak?haha.pink juga tau.ki3.h

Bulan said... [Reply to comment]

blog zaerr color pink...
boleh bayang~~~
auwww..tergoda i..ahakss

Dark Half said... [Reply to comment]

purple is mysterious...

ada je blog lelaki pakai kaler pink, tapi nyah la..haha

GematriA™ said... [Reply to comment]

Apa pandangan Mish kalau lelaki meminati warna pink? ehehehehe..

Azmi said... [Reply to comment]

haha kalau blog azmi kaler pink okeh???

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

ehehe..
emiey pun terasa,
sebab pink 2 mmg sgt serasi ng pompuan kot..
xpe2..majulah pupel lak eh ;)

padin said... [Reply to comment]

hehehe mish.... warna pun ada bawak tuah ke? lebih kurang la kan,sejak aku pakai kuning, walaupun nampak pelik, tapi iklan DG selalu je parking situ, tu yang heran tu hehehee

nak cuba juga blog pink ni ekeke. mesti menarik kan,

Aimi Bahari said... [Reply to comment]

err.. name pun prempuan mesti la suke pink kan. =D
i pun same.

alienelliz said... [Reply to comment]

ell nak buat warna pink la..haha

jeera said... [Reply to comment]

HAHAHAHA.. Kita genggg purplee!!!
Mari bersatu hati menaikkan nama pepel :DD

Fello Ariza said... [Reply to comment]

kalo lelaki gne kaler pink, pe org akan kate ea mish?..

erkkk..

wachak said... [Reply to comment]

Blog wa dari dulu lagi ada colour pink ... he33

YAT said... [Reply to comment]

aah ek. ptutla ak x 'hot'. dhla xgna nme pink, xde huruf L lak tu. haha!

newey, me luv purple too!

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

ye ke??cik tom xpernah lg pergi semua blog yg mish mention tue..nmpknye mmg cik tom ni ketinggalan..haha...boleh terjah pasni amik ilmu diorg.. ;))

pe pun cik tom suka pupel+pink!

Siti Mashitah Saidin said... [Reply to comment]

siti pon suka purple... tapi, cam mn ntah, blog nih 'kegelapan'... hahaha

biskut said... [Reply to comment]

jangan harap...lau ada..memang dia ***..hahaha

ziha said... [Reply to comment]

same! mint purple gak..jom wt geng purple..haha

intanurulfateha said... [Reply to comment]

header i paling buruk
T______________T

princeduyong said... [Reply to comment]

pink..?...oh tidak mungkin...

kobEj0rdan~ said... [Reply to comment]

blog emma kaler pink hang nak tgk??:P

apik pehe said... [Reply to comment]

aaa..mish..hati ku berdetup laju nk menepok dahi mu itu..hahaha..

xleh wat blog pink untuk apik..nanti lidi jadi manja..nanti2 la apik wat xder kaler plak..jernih jer biar smpai nmpk koding..

cik ungu said... [Reply to comment]

i'm a purple maniac! but not a pink fan! adakah kita sama??? wahhhh!!!

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Mish,

Akak tak glamer pakai kaler apa pun ok.

Ntah hapa2 komen akak. Macam lari tajuk jer..hahahah