Friday, November 5, 2010

Al Kisahnya Mish 05/11/10

peeps...
asal-asal pagi-pagi buta ni Mish nak packing barang untuk balik kolej malam ahad ni..
saja nak packing awal coz nak berlagak bagus depan umi dan abah..haha..sebab, kalau ada barang tertinggal..dorang akan guna point suka tangguh keje dan wat keje last inute..hambek kau seketul..haha..

tapi masa duk lipat-lipat baju tadi, tergerak lak hati nak online..
bukak laman web batch Mish..sebab dah berkurun tak jenguk. member-member sume duk bercerita sal jadual exam ape sume..mish sorang tercengang-cengang.

pastu semalam ada member bagitau, ada borang untuk download borang elaun jahitan. waa..sangat excited..tu yang buat Mish makin semangat ni..nak dapat duit lagi..haha..harap-harap betulla..aminn~

pastu sambil tu duk jenguk-jenguk soalan tutorial..perghh..mantap kot soalan dia..dah lama main-main..lupa dah semua..aaa..kena struggle giler kot pas ni..hurm...wish me the best please......thnx..hehe..

pastu jenguk lak jadual exam mish kat bawah..asal-asal. 13hb tu dah boleh balik kan...tapi mish nak stay dulu..nak sambut beday myboy 14 hb..then nak gedik-gedik ngan geng 5J..huwahahahaha..sangat excited ni..tapi 21hb kena sambung praktikal balik..tapi dah takde penilaian time tu..yeehaa...tak mau terlalu skema sudaa...yeayy~!!


haha..dua paper je pon..ye la..Bekalan Wad ngan Poliklinik..adess..tapi beria tak nak bawak lappy kan??haha...berat beg lorh..lagipun susah nak tinggl lappy lam bilik kalau time kelas...Mish punye kelas tetap tau...pukul 8 pagi sampai pukul 5 petang setiap hari bekerja. bilik lak tak tau lagi camane keadaan...huhu...

tak pe lah..ada hikmah kot semua ni..hee~



psst~
tajuk entry ntah paper kan?haha...

16 comments:

alienelliz said... [Reply to comment]

nak ambil gmbr mish...ekeke

najihah sahami said... [Reply to comment]

haha...gedik la kamu ell..ee..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

comel mish..sis suker..sis sayang..

iEyLa said... [Reply to comment]

gudluck dear...
huhu..kemas cpt..t ade je yg tinggal..hahaha

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Selamat study sampai pengsan okeh

Muahahahaha

Black_roses92 said... [Reply to comment]

wahh!! dia da nak exam ye.. buat leklok ye.. miz u cgt2.. ;)

najihah sahami said... [Reply to comment]

Lydia Miza(Aidyl Azim) :

thanx sis...mish on sayang sis LM lorh...bakal merindui kamu nih..huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

iEyLa :

haha...garngnye sayam..ok...thnx au..

najihah sahami said... [Reply to comment]

Suara Kalbu :

kalo pengsan kang mish koling akak kat damansara k..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

Black_roses92 :

ok tim..mis u sgt jugak ni..huhu

aminmz said... [Reply to comment]

wahh.. jadi pelatih klinikal ke mish

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

comel la mish..suka tgk..mish syg..good luck ye!

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

comel,,hihi

najihah sahami said... [Reply to comment]

aminmz :

aah..baru je bersara dari title tu..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

Tomato Gurl's Life :

comel cik tom??aihh...problem mata tu..syg cik tom double...hehe..thnx au~

najihah sahami said... [Reply to comment]

iszieylyanziy :

haha...karut lorh..mish saje suke2 je letak pic ni..nak gedik2..