Monday, November 22, 2010

Kampung Kena Serang!

okeh..hari 1st praktikal selepas bercuti selama hampir dua minggu..yess..masa nak bangun tidur pagi tadi..ya ampun..punye la liat..terkial-kial mata i..eh...salah ayat..terkebil-kebil..hehe..ikut hati, nak je pulun tidur..nak sambung mimpi kawen ngan putera katak..haha...baru je nak lena balik..lagu Busted-3am duk jerit-jerit kat telinga. damn!kacau je..

tapi pagi tadi syok...sebab adik Mish hantar...kira dah sampai tahap pakai driver la ni..hehe..sebab kete Mish abah nak bawak pegi klinik. dah la agak lambat, adik Mish pulak boleh dia bawak slow motion.konon nak tunjuk protes la tu sebab kena hantar puteri raja ni. padan muka.

masa nak turun bukit dekat sekolah rendah tu, Mish pelik..biasanya kenderaan memang tak putus atas jalan tu. ke hulu, ke hilir..sampai nak lintas pun susah. tapi pagi tadi..perghh..giler lengang. budak-budak jalan kaki pergi sekolah pun tak de. agak-agak nak tidur tengah jalan pun sempat mimpi kot. tapi dalam kepala otak Mish, duk pikir..aihh..kena serang todak ke kampung i nih?tak kan la ada raksasa datang serang ultraman kot semalam..karut aihh..mana pegi semua orang. dah kena korban ke?ciss..giler celupar mulut mish kan?hee~

pastu masa berenti kat kedai Mok Ja sebab nak beli kuih cekmek, Mish tanya la. mana semua orang ek?pastu adik Mish gelak-gelak..ciss..lawak sangat ke soalan Mish?Mok Ja pun jawabla..kan ni musim cuti..semua duk umah memasing la..gulp..malu seyh..dah la anak Mok Ja yang saing Mish tu ada sekali..lelaki beb..semua pakat gelak. pastu masa nak naik motor, ketuk kepala adik Mish sebijik,sebab dia tak bagitau aku. wat malu je.

Mish pun lembab jugak. kalau tak cuti, takkan la adik mish yang form4 tu boleh jadi supir..hak2..

well..ni la supir baru Mish yang mantap tu..haha

psst~
hari ni keje enjoy giler..dah la ada bos baru. skema je..tapi kami stay cool..wat bo layan je..haha..masa pun cepat je berlalu..tup-tup..dah pukul 5..yess..balik!

8 comments:

violet VC said... [Reply to comment]

eh, mish praktikal kat mane? ;)

alienelliz said... [Reply to comment]

tu la mish....kne sek balik ni..haha

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

meh nk ketuk kepala Mish tu jugak,
cuti sekolah dong..huhu ;D

Azmi said... [Reply to comment]

haha best2 dah praktikal..tak sabo nak praktikal jgk

Fello Ariza said... [Reply to comment]

x abes2 nk mimpi kawen putera katak..

hehe :P

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

meh3x,,p skul blik,,haha

Apis said... [Reply to comment]

haha.. tajuk entry wat saspen je :P

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..aper da mish ni..
adeh2..apik nk supir gak!!!