Tuesday, August 16, 2011

Rezeki Ramadhan dan Rezeki Budak Cukup Umur.

hik hik. setelah lama dan berkurun dan berzaman dan berjanggut ku menunggu BE jatuh ke riba. tapi hampeh. bukan la tak dapat langusng BE. dapat la jugak. tapi yang seloww motion punya.

pernah tak dengar orang cakap bila kita dah cash out eraning kita dalam akaun Nuffnang tu, kita akan jarang dapat BE. erk. seram kan bunyinya. haha. duit tu beb. tapi memang betul pun, lepas Mish cash out ari tu, jarang snagat BE nak melekat. nak kena hantar surat layang bebanyak baru nak diberi BE nya. aih.

tapi tu la, Allah cakap kalau dah rezeki kita, konpem kita akan dapat kan. hehe. buktinya, skang ni Mish berbahagia dengan dua BE baru Mish. ecece. lama pulak tak menunjuk kan. bagi orang yang ada 7 atau 8 BE tu tengok and then cakap, ek eley, dapat BE setaun sekali kecoh satu dunia. kah kah.

syok wei dapat BE. makin semangat nak update blog.


yang terbaiknya pasal BE kedua tu, ada perkataan PHARMACY. hehe. macam tau-tau je ai ni kerja farmasi.

saya sedang hepi sebab esok birthday saya. hek hek. jom malam ni lepak kat ekspo kat tepi mcD kat Senawang!!

25 comments:

Miss Nadya said... [Reply to comment]

sama..yes...nad dapat BE from taylors jugak..;)

Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

Wah..tahniah2...bleh share kot..hahaa

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

mishhh T_T nuru xdpt2 agy BE ni//cmne?

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

ehem2..leyh blnje pasni..haha

muhamad hanif said... [Reply to comment]

Waah,

esok boleh cash out dah kankankan ?

misz sheyla said... [Reply to comment]

nuffnang bagi adiah birthday la tu

cheqwa said... [Reply to comment]

tahniah...smoga murah rezeki selalu ^_^ cei cei cei, dah besar dah mish skarang yek. dah tua. muehehehehe:p

schaze zainn said... [Reply to comment]

dah lama tak cek nuffnang punye earning..hihi xP

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Wah, dpt BE baru. Hadiah befday tu Mish. Btw, Happy berfday Mish. *wish in advanced* hehe

alif haris said... [Reply to comment]

fuiyoh !!! terbaik la mish dpt BE lg ..
hehehe ..
ehem2 .. HB tuk esok hehehe

laskar pelangi said... [Reply to comment]

pewitttt!! tahniah mish bucukkk:)
wah!HB yeeeaaa..jangan sedih ehh takleh sambut bufday ngan cik abe..suruh dia pos adiah mahal2 =D

BM said... [Reply to comment]

rezeki birthday la tu mish..
hehe

diana said... [Reply to comment]

akak tak check pun lagi..
harap2 ada dapat be jugak...
hari jadi eik???
nak buat entry la...
hehehe

diana said... [Reply to comment]

akak tak check pun lagi..
harap2 ada dapat be jugak...
hari jadi eik???
nak buat entry la...
hehehe

Bulan said... [Reply to comment]

perghh..masyukkk tue. :P
nati banje k

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..tiru la mek ni..apik baru jah dapat BE..hahaha..

mai la ampang ni mek..apik belanja..

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

wah! ada rezeki lebey leh bg wit raya.. hihhihi.. august gegerl jugak eh mish! mine next 2 weeks kot..hoho!

dayang said... [Reply to comment]

huuaa... Mish, cmne nak dapat BE ni.. please ajar sy.. *dengan mata bergenang2 air* :)

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

hepibirthday babe.asyukk lahhh dah kaye seciput.heee

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

tahniah, hadiah untuk hari jadi :P)

HB2Y :)

syrupmasin said... [Reply to comment]

woot..woot..untunglah..oke baling telur skrg :D

Wanie said... [Reply to comment]

mish!! same ngan wanie la..wanie pn dpt yg taylor tu..ade pekataan farmasi..keke

laskar pelangi said... [Reply to comment]

pewit! lnjeeee pelangi boleh?

YOUsoF said... [Reply to comment]

Syukurrrr.. Orang lain tak ada chance lagi nak tunuj BE mereka.. (berdasarkan pengalaman sendiri).. ;D

Woofer Storm said... [Reply to comment]

asik dapat be,bila nak belnja ni budk frmsi..dah keja,msih kedkut lagi ke??